Çoğumuzun kafasında bir iki film ya da dizi projesi vardır veya izlerken aklımıza geliyordur :) eğer aklınızda böyle fikirleriniz varsa haydi, görüşe. Peki, siz senarist olmak veya yönetmenlik yapmak ister miydiniz?Dean üzümlü kekim :D
Sorun dolayısıyla şu an düşündüm ve ikisi arasında kaldım. Sonuç olarak her ikisini de yapardım ya. Her şeyi koordinasyonlu, alışıla gelmişlerden farklı şekilde düzenlerdim. İnce eleyip sık dokumak deyiminin hakkını verirdim.
Benim ufkumun ulaştığı yere sizin hayaliniz yetmez diyormuşum😂😂 Valla benden iyi senarist çıkardı. Cok kişi de öyle der. Klişeleri öyle bir yıkardım ki... Özellikle fantastik ve komedi tarzında senarist olmak isterdim 😂
Senaryo yazıyordum bir ara kendi kendime hobi olarak 1 tane ama tıkandım bir yerde Sahneler ve hikaye bence süper de karakterleri konuşturmakta zorlandım.
yönetmen olmak istemezdim de senarist olmak isterdim. gerçekten buna kafa yoracak imkanım olsa senaristliği denerdim en azından görmüş olurdum yapıp yapamayacak olduğumu. gayet güzel senaryo fikirleri çıkar çünkü benden.
Benim aklımda trilyon tane fikir var. Senaristlik ve yönetmenlik tam benim işim. Geçmişimde senaryo yazmışlığım çok var. Seviyorumda öyle hayal kurup yazmayı.. 😊
senarist olursam ortalık kan gölü olur😂şiddet içerikli vurmalı kırmalı şeyler yazıp aralara cinli, korkulu şeyler eklerim insanlar manyak olur. Yönetmenlik bana daha uygun gibi
cin değil be😂😂cinli video korku filmi gibi allahımmmm onlar genellikle birinin kılığına girerler😀yani kendi bedenleri enerjiden oluştuğu için onları tam anlamıyla resmetmezler neyse gece dürtüklemesinler şimdi 😂
İsterdim bu konuda yetenekliyim ama benden çok var o yüzden değerim de yok anlayacağın ve kimse de sklemez. Dolayısıyla hiç ugrasmaya vs sevmeyeceğim düşünüyorum.
En İyi Cevaplar