Eski Yeşilçam filmlerini hâlâ severek izliyoruz değil mi? Ne kadar iyi sanatçılar geldi ve geçti. Hâlâ unutmatmadık. Eskiler şimdiki gibi küfür icermeyen halkın icinden filmlerdi. Peki sizin en sevdiğiniz ikili hangisi idi?
Kemal Sunal - Şener Şen
Şener Şen - İlyas Salman
Metin Akpınar - Zeki Alasya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
süper soru 💖
Yeşilçam filmlerinde komedi filmlerinin ustası ve ikilisi kimdir?
Ya hangisini seçeceğimi bilemiyorum. Çünkü hepsi değerli yeşilçam ustaları. Ama en çok sevdiğim ve komedilerinde çok güldüğüm Kemal Sunal - Şener Şen demek istiyorum lakin diğerlerini de çok seviyorum ama sanırım Kemal Sunal'dan dolayı tercihim A şıkkı.
Elbette öyle eski doğallık , oyunculuk nerede :D Eskinin güzeli de güzeldi aslında ve yakışıklısı da yakışıklıydı.. Yani tam Jön havaları çokça vardı eskiden.
Şener Şen ve Kemal Sunal tabikide en çok güldüğüm iki insan. Çünkü senaryo haricinde de ikisi de beden dili ve mimikler ile güldürebilen insanlar. Ayrıca birileri ile de çok uyumlular. Aslında ikili de değil de üçlü olarak görüyorum onları ben. Üçüncü kişi ise Halit Akçatepe. Ben bu üçünün beraber rol aldıkları filmde felaket gülüyorum. Muazzam isimler gerçekten.
Kesinlikle haklısın katılıyorum. Sadece konuşmaları ile degil mimikleri ile bizi güldüren ve hala izlediğimiz bıkmadan usanmadan iki güzel insan. İyiki var olmuşlar. Bizi filmi sevdirdiler.
Hepsi güzel oyuncular ben fazla içli dışlı olmasam da bir çok filmlerini öyle böyle izledik :D Kemal Sunalın her hareketine gülüyorum ben şahsen :D onsuz ikili olmaz Onunla Şener Şen olsun :D