Harry Potter daha çok elite kesimi temsil ediyor gibi. Fakat Yüzüklerin Efendisi öyle mi? Daha halktan daha bizden 😂
Yüzüklerin Efendisi
Harry Potter
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fazlaca popüler olmalarına rağmen ikisini de hiç sevmediğim iki ayrı film serileri.. Fantastik şeyler pek fazla hoşuma gitmiyor, saçma ve gerçeklikten fazlaca kopuk geldiği için ilgi çekecek bir şey bulamıyorum. Ancak tamamen bağımsız ve iki filmin sadece çekildiği ortam ve estetik yönlerini ele alarak bulunmak isteyeceğim evreni seçecek olursam bu tabii ki Harry Potter olur. Yüzüklerin Efendisi pek estetik gelmiyor. En azından Harry Potter’da Harward falan olsun birçok hoşuma gitme ihtimali olan mekan var.
Evet yine fantastik olan aşkımı dile getirmem gereken konu. Her yerde fantastik aşkımı dile getirmem gerekiyor... İstediğiniz yere atın beni, yeter ki fantastik olsun.🧭🏰
Cevap
17Cevap
İki filmin serisini de hiç izlemediğim için evrenleri hakkında bir bilgim yok ama Marvel sinematik evrenini tercih ederim.
Harry Potter evreninde yaşamak isterdim hani şu eski neslinden😂
Harry Potter
Tabiki Yüzüklerin Efendisi evrenin de. En sevdiğim fantastik filmin başındaki evren de yer almak aşırı iyi olur. Zaten orta dünya evreninde bulunmak ve bir çok türle kaşılaşmak heyecan verici olacağını düşünüyorum. Savaşlar desen of...
Ben böyle ikili tercihlerde seçemiyorum 😅 ikisini de severim ama Yüzüklerin Efendisi bir tık daha üstte 🌸
Şey ben Narnia günlükleri evreninde yaşasam olmaz mı yaa?
Yarı insan yarı hayvan varlıklarla felan süper olur fjfkg
Harry Potter bana bir tık daha yakın, sıcak geliyor. Çok daha fazla macera yaşayacağımı düşünüyorum.
Bennn Merlinnnnn desemmmm😋

O zaman kardeşin diyorum 😂😂😂😂
Yüzüklerin efendisi hiç ilgimi çekmiyor. Belki sabredip sonuna kadar izlesem severdim. Ben harry potter diyorum. Daha fazla ilgimi çeken bişey var.. Ne oldugunu henuz bende çözemedim..
Harry potter daha cazip
Yüzüklerin efendisi full savaş sahnesinden ibaret o cirkin yaratıkları görmek istemiyorm
Harry le sihir yapmak istiyorm
Haha bendensnn
Yüzüklerin Efendisi filminin evreninde yaşamak isterdim
Nedense Harry Potter beni bir daha cezbediyor ama LOTR dünyası çok daha geniş yani.
Ben hiç var olmayan, keşfedilmemiş gizli bir evrende yaşamak isterdim😬😬😂
Harry potteri milyon defa izlemis biri olarak harry potter diyorum. Yuzuklerin efendisi nedense bana daha olasi geliyor anlamsiz sekilde. Sanki yasanacak ve ordaki varliklar getcrkten varmis gibi korkutuyor beni.
İlla birini seçmek zorundaysak, yüzüklerin efendisi olsun
Tahtaya vuruyor musun bunu yazdıktan sonra bayım? 😅
Şeyde yapıyor musun üç kere maşallah, iki tüh püh 😃😃
Ah ya 🫶😃
Harry Potter.
Daha çok eğlence, daha çok abra kadabra. 😂😂😂
😂😂
Bu sefer Harry Potter. Orklar ve Sauron ürkütücü geliyor.
Harry Potter çünkü büyücü olmak isterdim Sihir yapmak çok iyi bir şey olmalı her şeyi yapabilirsin ayrıca hogwarts okumak isterdim Çünkü çok iyi hocalar var
Yussuklerin efendisi 🦁
Efendimissss
İkisinide hiç izlemedim ama yüzüklerin efendisi derdim
Harry Potter olsun. Daha önce çelik çomak oyunu oynamışlığımda var.
Yüzüklerin efendisi. Biraz da olsa gercekcılık payı var ve kılıç kalkan kapışıyorlar
Harry Potter'dan Asyalı hatunu çalmak isterdim. Güzel bir yan hikaye yazılır buna valla.
Malefizz olsun isterdim..
Bunu sormuştunnn 😬😬
hani star wars ya bi ışın kılıcım ve dünya dışı bir kız arkadaşım olmasını isterdim
Harry Potter dünyasında yaşamak isterdim. Hogwarts’ta öğretmen olmak çok havalı olurdu 😁
harry potter nesi elit orman dağ taş
hagrid bi saç sakal traşı bile olamadı garibim
Yüzüklerin Efendisi tabi ki
Hobbit olmak isterdim.
Zamanda yolculuk tarzı bir filmin evrenine gideyim ben. Bunlar fazla fantastik
Hani Star Wars
Star Wars diyorum
Olmaz ikisinden birisi 😂
Sen nereye ben oraya😄
Ayy yok ikiside sıkıcı ☹☹
Harry Potter ilk tercihimdir
Yüzüklerin efendisi