Dizi veya film oyuncusu olmak ister miydiniz, neden?

Yani ben bu saatlerde eğer oyuncu olmak istersen Türkiye'de olmak istememiş açıkçası. E hollywood'da da olmak gibi bir şansım olmadığına göre o zaman fantezi kurmaya gerek yok. Çünkü bu ülkede öyle adamakıllı işler çıkmıyor maalesef.
isterim de işteee bakcam bu arada sen ünlü olursan ilk imzanı ben isterim😂
bir kaç ajansa başvuru yap reklamlarla başla seni havada karada kaparlar 😀bide oyunculuk kursu aldın mı okydir bu iş
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Hayır, istemezdim ama eğer bir yapımda yer alacaksam futbolsever olarak futbol temalı yapımlarda oynamayı isterdim.
İsterdim. Kıskanç sevgili/eş rolü çok yakışırdı.😂
bunu çok daha önceden de düşünmüştüm düşünmediğim bir şey değil, diziden ziyade film oyuncusu olmak isterdim ama Türkiye'de değil. nedeni çok merakım var o atmosfer nasıl çekerken de izlediğimiz kadar bir heyecan var mı hani birebir içinde olup yaşamak isterdim.
Hayır istemezdim. Ünlü olmak, sokakta rahat rahat yürüyememek, sürekli seni tanıyan ama senin tanımadığın insanlarla uğraşmak zorunda kalmak... İstemem.
Popüler olmayı seviyorum bu yüzden isterdim, ayrıca iyi oyunculuk yapabileceğimi düşünüyorum ve yeni insanlarla tanışmak sosyal olmakta harika olurdu
Yazıp yöneten olmayı isterdim bakalım belki bir gün.. :)
Olmak istemiştim ajansa bile kaydoldum ama kimse ne aradı ne sordu ne bir teklif geldi 😑
Hayır, istemezdim. Ünlü olmak bana göre değil. Ben dikkat çekmekten, sürekli rahatsız edilmekten nefret ederim. Sessiz sakin bir hayatım olmalı benim
İstemezdim. Kameraları sevmiyorum.
Yiohh ya sosyofobim var
İz bırakmak cazip geldi şu an
İsterdim popüler olmak isterdim 😄
Evet isterdim
istemezdim
Evet isterdim.
En İyi Erkek Görüşü