Dizi tamamlandığında ise başarılı oyuncunun cebine 4 milyonu aşan bir ücret girmiş olacak
Atatürk Dizisini merakla bekliyor musunuz?

İyi günler , aslında bir dizi bakımından bölüm başı aşırı fazla bir ücret gibi geliyor insana ama olay Disney arkadaşlar hani dünya devi bir yapım şirketi En kötü dizilerin başrolü bile 200 bin dolar civarında alıyorlar. Aras çok iyi bir oyuncu gerçek anlamda kaliteli bir başrol olduğunu düşünüyorum ve Disney Gibi bir platformda aldığı ücret normalin altında dahi olabilir.
Selamlar,
Gerçekten baktığın zaman ülkemizde oyuncular çok fantastik rakamlar kazanıyorlar. Bölüm başına 700.000 bana göre çok fazla. Hak eder veya etmez orasını bilemem ama ülke şartlarında bir oyuncunun bu kadar para kazanması çok da adaletli gelmiyor. Aşırı derecede gelir adaletsizliği var.
Cevap
18Cevap
Su adamı hissettirerek oynayacak oyuncu henuz dogmadı cidden ya. Kim oynasa eğreti duruyor rol ustunde
oyuncularin cok yuksek miktarda para kazandiklarini dusunuyorum cogu da haketmiyor ve deneyimleri yok egitimleri de
gelir adaletsizligi gittikce buyuyor cok sakincali ve haksiz bir durum
Bu haber bile genç kesimi üretimden uzaklaştırıp eğlence sektöründe yer almaya iten bir sebep bence.
Sonra gelsin zamlar ekonomik krizler.
Bu adam çok fazla abartılıyor Atatürk’ü oynayacak kadar profesyonel bir oyuncu değil
Aras hak ediyor. İzlediğimiz an trilyon niye almamış bile deriz
Kazansın onun bize ne zararı var ki oyunculardan kanımın ısındığı nadir insanlardan
700 bin ne ya. Niye bu kadar yüksek meblağlar dönüyo bu dizi sektöründe hala anlayamadım
Atatürk vefat ettikten sonra üstünden ne paralar kazandılar sözde Atatürkçüler çok yazık
Bu ülkenin doktoru doktoru bile 15 bin kazanırken ülkenin oyuncusu 700 bin kazanır hayat işte.
parasını geçtim de bilemedim oynayabilir mi ki 😐
Atatürk olmak paha biçilemez
iyi ve kaliteli bir oyunca bence hakkını verir
Zenginin parası züğürt ün çenesi
Oyuncu olasım var bu ne 🥲.
Atatürk aylık bile o kadar maaş almadı 😀
Bana da rol versinler
Iyyyyyy asla izlemem lan bunun neresi ataturk
Netflix de yayınlanmayacak mı
Gelır adaletsızlıgı bu olsa gerek
Bundan Atatürk mü olur ya 😃
Allah arttırsın