Benimki Walter'in Tuco'yu sahte Meth ile kandırıp Tuco'nun mekanını patlattığı sahne ve Gus Fring'in ölümü. Daha çok sevdiğim sahneler vardır illaki ama onları sizden duyayım, şuanlık aklıma gelen bunlar, hortlatın biraz sahneleri :D
Ben diziyi ilk izlediğimde şu Jessie'nin yüzünden tavanın çöktüğü sahnede çok etkilenmiştim. Onun dışında bence Walter'ın yavaş yavaş racon kesmeye başladığını gösteren bir sahne vardı o da kendi bölgesinde satan kişileri "benim bölgemden defolun gidin" diye kovduğu sahne. Gus Fring'in ölümü de gerçekten etkileyiciydi. Aklımdan hiç silinmeyen sahnelerden biri de Jessie'nin aile evine dönüp saksıdaki otu onun zannetmeleri ve tekrar evden kovulması sonucu "örnek evlat" olarak gösterilen erkek kardeşinin arkasasından gelip "beni ele vermediğin için teşekkürler" dediği sahneydi.
Oo en sevdiğim dizinin başını çeken Breaking Bad dizisinde her sahneyi seviyorum , pek öyle en sevdiğim sahne yok her şey özel benim için. Ama aklımda olan bir sahne var gif olarak paylaşayım ben demek istediğimi anlarsın o sahne efsaneydi benim için.
Herkes Skylere kin kusuyorda Skyler Hank'in karısı Marienin yarısı kadar bile değildi bence. Dizideki en gıcık kaptığım karakter Marie denilen çöp yığını 😂