Diziler & Filmler Eski sevgiliyi hangi dizi oyuncusu olarak görüyorsunuz 🤣? Sevdadk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben eski sevgilimi sadakatsız daki volkan gibi görüyorum kendisi iki kadın sevdiği için ve aldatan bir tip olduğu için peki ya siz 😜 Eski sevgiliyi hangi dizi oyuncusu olarak görüyorsunuz 🤣? Cevapla Dizi Soruları Aldatma Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bordomaviyeşil Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Hahaha fotodaki kişilik benim şerefsizi güzel yansıtıyor 😂 1 1 Yorumla Sevdadk +1 yıl Hahahahahaha Yorumla
Canimmmici Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ahahah aynen huyu hariç bakışlarını çok benzetiyorum güvenilmez bakıyor güzel kardeşim gibi 😅😅 1 2 Yorumla Sevdadk +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Canimmmici +1 yıl Böyle yazmamistim aslında Yorumla
Olduramadım22 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Niye oylesiyle sev oluyon ben istesem reddedersin ama ksrrr 1 9 Yorumla Sevdadk +1 yıl Tsss baştan bilicemmi sanki Yorumla Olduramadım22 +1 yıl Beni de bastan bilmiyorsun ama reddedersin ona ne dicen 😀 Yorumla Sevdadk +1 yıl Bu uygulamadan biriyle sevgili olmam bunu dicem Yorumla Olduramadım22 +1 yıl Bundan bahsetmiyorum beni reelde tanisan yine olmazsin zaten diyelim reelde tanistik yine reddedersinki Yorumla Sevdadk +1 yıl Sevgilim var yani aynen reddederim Yorumla Olduramadım22 +1 yıl Olmasa kabul etcen yani Yorumla Sevdadk +1 yıl Gerek yok Yorumla Olduramadım22 +1 yıl Tamam sen istemesen de ben seni alirim 😂 Yorumla Olduramadım22 +1 yıl O kapak resmindeki sen misin o topuklu olan off 😀 Yorumla
nazareyriii Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Mematinin kötü hali gibi görüyorum cahil geri kafalı erkeği üstün gören bi tip 1 2 Yorumla Sevdadk +1 yıl Senden uzak Allah’a yakın olsun o zaman 😂😂 Yorumla Blaackk35 +1 yıl @nazareyriii özele bana mesaj atabilir misin bişey dicem de Yorumla
Ardafit67 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Beni hangi dizi ne gibi görüyorsun 😂 1 2 Yorumla Sevdadk +1 yıl Seni sormadım eski sevgilini hangi dizi oyuncusu gibi görüğünü sordum 🤦🏼♀️🤣 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Eski sevgilimi yılan olarak görüyorum 😂 beni sen hangi dizi oyuncusuna benzettin söyle 😂😂😂😂 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 481 cevap paylaştı. Göremiyorum unuttum 🥴 1 2 Yorumla Sevdadk +1 yıl En iyisi 🤣 Yorumla myd1oez +1 yıl Yeniye yelken açma zamanı knk 🥹 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hahaha fotodaki kişilik benim şerefsizi güzel yansıtıyor 😂
Hahahahahaha
Ahahah aynen huyu hariç bakışlarını çok benzetiyorum güvenilmez bakıyor güzel kardeşim gibi 😅😅
😂😂😂😂
Böyle yazmamistim aslında
Niye oylesiyle sev oluyon ben istesem reddedersin ama ksrrr
Tsss baştan bilicemmi sanki
Beni de bastan bilmiyorsun ama reddedersin ona ne dicen 😀
Bu uygulamadan biriyle sevgili olmam bunu dicem
Bundan bahsetmiyorum beni reelde tanisan yine olmazsin zaten diyelim reelde tanistik yine reddedersinki
Sevgilim var yani aynen reddederim
Olmasa kabul etcen yani
Gerek yok
Tamam sen istemesen de ben seni alirim 😂
O kapak resmindeki sen misin o topuklu olan off 😀
Mematinin kötü hali gibi görüyorum cahil geri kafalı erkeği üstün gören bi tip
Senden uzak Allah’a yakın olsun o zaman 😂😂
@nazareyriii özele bana mesaj atabilir misin bişey dicem de
Beni hangi dizi ne gibi görüyorsun 😂
Seni sormadım eski sevgilini hangi dizi oyuncusu gibi görüğünü sordum 🤦🏼♀️🤣
Eski sevgilimi yılan olarak görüyorum 😂 beni sen hangi dizi oyuncusuna benzettin söyle 😂😂😂😂
Göremiyorum unuttum 🥴
En iyisi 🤣
Yeniye yelken açma zamanı knk 🥹
Sevgili mi hic çekemem
Yılan belgeselindeki yılanların lideri
Feriha