Kesinlikle öyle oluyor , zaten işkenceli olan yerlerde gözlerimi kapatırım ben yoksa midem kaldırmaz ve filmin sonunu zor görürüm. O yüzden işkence temalı filmlerden biraz uzak dururum ben çok popüler değilse açıp izleyeceğim tarzlardan değil ve film&dizi izlerken mutlaka bir şey tükettiğim için o an cidden istemediğim şeyler olabilir :D
Bu dentist filmini izledim. Gerçekten çok iğrenç ve insanın içini bir garip yapan enteresan bir seri. Bir daha izler miyim? Kesinlikle hayır. Çünkü insanın midesini tuhaf bir şekilde kaldırıyor cidden.
Aynen öyle sinema sektörü her şeyi korku malzemesi yapıp içine iğrençlik katıyorlar ama nedense tutuyorda. Bizde çekseler ki seri katillerin bile çekemiyoruz cesaret edip iğrençlikleri becerelim.
Doğrama kıyma yapma korku filmlerini sevmiyorum. Daha çok ruh, hayalet, perili gibi flimleri severim. İzlerken bu tür flimleri dayanamıyorum kapatıyorum etkiliyor beni çok korkuyorum.
Walking Dead ilk sezonlarda zpmbiyi parçalayıp gleen, Rick herkes her yerine bağırsak, mok, püsürük ne varsa baştan aşağıya sürüp zombiler gibi çıkmışlardı ya dışarı öyle bir sahneden sonra her şey normal geliyor zaten