Sen Anlat Karadeniz'de Gürcistan/Batum'da bulunan "Ali ve Nino" heykeli çok dikkatimi çekti. Merak edip hikâyesine de bakmıştım. Çok etkilemişti beni. Filmini de izlemek istiyordum ama hala izlemediğimi şu an fark ettim. İzleneceklere eklensin!
ah çok güzel bir şeye benziyor! ✨ filmin adı nedir?
Ali & Nino 😍
listeye eklensinn🥳
Ben bu soruya izlenme rekorları kıran bir filmle cevap vermek istiyorum. Brad Pitt'in başrolünde oynadığı Truva filminin bir kısmı, tarihi konusu itibarıyla Çanakkale'de Truva antik kentinde çekilmişti. Ama büyük kısmı da Yunanistan sahillerinde çekildi. Yine de görsel açıdan gayet güzel sahneler vardı..
Bizim Türk topraklarında mı çekildi yani?🙈 Şaşırdım, çok da merak ettim. Bakacağım daha sonra.
Bakılmaya değer olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler. 🙏
Rica ederim. 🙏
Bak John Wick Roma olayı cidden iyiydi bunu diyebilirim ben de :D Bir de hızlı ve öfkeli serisindeki tokyo şehri muhteşemdi. Sanırım her seri de bir ülke ve şehir de geçtiği için aklıma en iyisi tokyo geldi , en zevk aldığım drift olaylarının geçtiği şehir :D
Gif bile özetliyor her şeyi.🤓
Cevap
10Cevap
Harry Potter filmlerinden sonra Londra'ya ilgi duymaya başlamıştım. Halbuki çoğu mekan hayali ahaha😂
plato idi büyük ihtimalle :D
Olsundu ajdjwjd
Londra'da çekildiği stüdyoyu ziyaret etmek de planlarım arasında auduauz
bak o da olur. zaten platoları öyle bir yapıyorlar ki gerçekten güzel :D
Amerika ve italya 🇺🇸
Kızlar Bir Adım Öne Eskiden izlediğim japon filmlerinde oradaki tapınaklar dikkatimi çekmişti Japonyayi çok merak ediyorum oraya gitmek istiyorum
Orta Asya’ya ilgin var sanırım kuzu, güzel
Yüzüklerin efendisi "Ayrık Vadi" var olur mu? 🙄
ayrılık sevmeyiz be birleşik vadi olsa olmaz mı? :/
oo telli oğulları severiz. versinler efenim buyursunlar. :D
John Wick serisi güzeldir :D Roma, İtalya tarzı yerler çok güzel oluyor gerçekten ilgimi çekiyor bazen.
evet güzel. 🙃
Ben efsaneyim filmindeki New york sokaklardaki vahşi hayvanlar , sokakta büyüyen yollarda büyüyen ağaçlar terkedilmiş araçlar vb vb 🤤
ah evet evet, çok iyiydi. 👌
Şimdiye kadar hiç bir dizide/filmde yurt dışında herhangi bir ülkeyi, şehri beğenmedim. Tek dizide gösterilen İsviçre hariç.
O hangi diziye aitti peki?
Kore dizisiydi.
Crash Landing On You
Bakacağım teşekkür ederim.🙃
Baya eğlenceli, güzel bir dizi. Rica ederim ☺
Hercai diye bir dizi vardi sanırım Mardin di güzeldi
mardin kapı şen olur le le le le le canımm
😅😅
Belirli dizi ya da film söyleyemeyeceğim ama İspanya, Fransa gibi yerleri merak ediyorum.
Umarım gidip görmek de nasip olur bir gün.🌸
Ben TÜRKÜM ve sadece TÜRKİYE'YE hayran olurum.
TÜRK yurdundan başka yurtlara hayran olacak kadar kanımız bozuk değil.
Her şey Türk için, Türk’e göre, Türk tarafından!
Gördüğünüz tüm duyarları unutun
@DorothyBabe :D
@DorothyBabe milliyetçi olmak hele hele yüce ve Üstün TÜRK ırkının milliyetçi olmak.
Her insanda olsa dedeleri İzmir'den denize dökülenlerin torunları bundan anlamaz
Kore dizilerinden dolayı Güney Kore ye hayran kaldım
Antik mısır mumya
Bu hangi dizi/film?
Mumya 1993 olması lazım
Teşekkürler. 🙏 Not alındı.
Yenilmezler skowya
tokyo ya hayran olmuştum..
Minas tirit
rio de janerio Brezilya
Tokyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?