Selana ve Hades
Joker ve Nana
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim çocukluğum benim hatıralarım. Ne güzel zamanlardı. Okuldan gelirdim üstümü hemen değişir kendime bir yumurta kırardım sonra televizyon karşısına geçerdim. Nananin özeti olurdu o saatlerde foxda hemen açar izlerdim. Bana çok komik gelirdi o şoker. Sırf onun tiplemesi için izliyorum diyebilirdim. Çünkü eşdeğer sihir dizilerini izlemeyen biriyim ben sadece nana. O da şoker için. Mehmet usta harika bir tipleme oluşturmuş gerçekten.
Yani pek aklımda yok bu diziler çocukken de izlemezdim , yani beğendiğim yok ama iki seçeneğe bakınca beni direkt eğlencelikte çeken Joker ve Nana karakteri gibi. Sanırım o ekip daha eğlenceli duruyor , umarım şıkkımda yanılmam :D
Aynen öyle yanılmadın tamam iki dizide çocukları ve iyilik kötülük arasında kurulmuş bağları hedefliyordu ama.
Karakterler arası yarış ve kıskançlık boyutu bez bebek dizisinde daha eğlenceli ve renkli işleniyordu.
Joker ile nana başkaydı. Jokerin rahmetli kuliniya yaptığı şarkı halen aklımda.
Ömrüm keder içinde
Gülmedi hiç gönlümce
Ama ne çare hayat
Kalmadı artık rahat
Ah kulina ahhh
Joker ve nana
Cevap
7Cevap
Joker ve Nana
İki ekip de güzeldi ama Selena ve Hades kadrosu bir tık daha iyiydi sanki. Oyunculuklar falan daha iyi gibiydi.
her iki grupta çocukluğumun başkahramanları. illa bir seçim yapacaksam selena ve hades derim
selenayı hiç sevmiyordum ya sözde iyi ama fitnat hocaya kivilcima ve annesine sürekli kotuluk yapiyodu madem iyisin onlarin da iyi olmasini sagla yanlisa niye yanlisla cevap veriyosun arkadas
Bak bu açıdan düşünmemiştim, ceza vermek için kötülük yapıyordu.
İyi cezalar verebilirdi
neblim örneğin fitnata
Sınıfları temizleyen görevli yerine zihnini kontrol edip sınıf temizleme cezası verebilirdi. Böylece o görevlide dinlenmiş olurdu.
Eee demekki iyilik adına kötülere çok zarar vermesede verdikleri cezalar kötülük olunca Hades hep kazanıyordu haftalık iyilik kötülük yarışında hakkı yenmiş be hadisesin.
Ay ya karar vermek çok zor ikiside benjm çocukluğum hiç bir şeye değişmem çocukluğumu
Kimse değişmez kanka en güzel zamanlar çocukluk dönemi hayatında acıda olsa umursamadan oynadığın güldüğün tek dönem.
Evet ya Tanrı bize büyümek diye bir şey vererek en büyük cezayı vermiş zaten Cehenneme gerek yok
Aslında toplum dayatması büyüyen beden oluyor oysa çocuksu şeyler hep orada.
O dayatmalar yüzünden çocuksu ruhu içimize atarak yaşıyoruz.
Mesala bir örnek vereyim ben çocukken bir köy vardı Mersin tarsusun bir köyü orada yazın yılda 2 gün tüm köy 7den 70 e çocuklaşırdı.
Koca koca nineler saklambaç oynar
Dedeler bilyelerle misket oynardı
Büyük küçük herkes çocuk olurdu çocukken ne yapılırsa hepsini yapar oynarlardı. Meydana televizyon kurulur çizgi filmlere bakardık.
Yemekler pamuklu elmalı şekerler aklına çocukça ne gelirse işte çok güzeldi.
Öyle şeyler bile kalmadı artık.
Hiç sorma çocuklar artık oyun bile oynamıyor sokakta seksek oynardık saklambaç yerden yüksek son çocukluğunu doya doya yaşayan çocuklardık biz 1997 liler
İki yapımdaki erkek oyuncu da gerçekten tam Piskopatlardı ben seçim yapamadım. Bu oyunculuklarından dolayı onları tebrik ederim 😃
Aynen öyle düşünüyordum da çocuk yapımı değilde artı 18 bir yapım olsaydı baya baya psikopat şeyler çıkartırlardı ortaya acımasızlık yönünden.
Hadesin sürekli çırpınması çok komiğime geliyordu Joker ve Nanayı fazla izleme fırsatım olmadı :)
Selenayi hiç sevemedim nedense
Kalemden çıkan bir büyücüden ne beklenir oraya boşuna hapsedilmemiştir. Hades en azından içinde kötülük olanlara kötülük yaptırıyordu. Böylece en azından kötü olanlar açığa çıkıyor biz görmesekte suçlular yakalanıyordu.
Selana iyilik yaparken kötülük yapıyormuş bea insanların içindeki kötü duygularını bastırarak.
Çılgın bedisin ekibi diyorum😊
Birileri sevdiğim şeyleri öğrenmiş gibi tesadüf mü yoksa bu soruda 😄
Sevdigin seyleri nerden ögrenebilirim ki tesadüf sanirım
İlginç çünkü sorumda sadece iki seçenek vardı ve bir başkasının sorusunda çılgın Bedişten bahsetmiştim. Oradan mı acaba diye düşündüm
Bende cok severim siz sorunca aklima o geldi de tesaduf 😊
Joker ve Nana🥳
İki filmi de sevmiyorum
Kız Kardeşim sağolsun gelmiş 30 yaşına hala nerde görse o kanalı açıyor bakıp duruyoruz. Sanırım Türkiyede sevmesekte bakmak zorunda bırakıldığımız tek diziler
Selana iyiydi ama
Eee saçmalıklar ülkesi Türkiye adam gibi bir yapım 40 yılda bir geliyor.
Joker ve Nana ikilisi tabiki
İkisi de birbirinden iyi ikisi de bence.
Jokerle Selena
🤪 İkisini yan yana düşünemiyorum Hades kıskançlıktan çatlardı
Joker ve nane
Ilk daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?