Selam dostlar. Marvel ve DC, ikisi de hem çok güzel filmlerle ve aynı zamanda dizilerle karşımıza çıkıyorlar. Bizi bir çok heyecanın içine, doruklarına götüren bu iki firma arasından sizin tercihiniz hangisi? Tarafını seç.
Vallahi beni çeken karakterler genelde DC oluyor çünkü sanırım karakterimden dolayı karanlık evren daha iyi gibim sanki.. Marvel evreninde ise kesinlikle sevdiğim karakterler mevcut ama DC her zaman ağır basmıştır. Ama gelelim evren oluşturma da marvel en başarılısı çünkü 2008 den beri bütün filmleri evrene katıp birleştirmeyi sağlayıp ve aşırı iyi serilerle yoluna devam eden bir şirket oldu. DC ise hep aynı karakterler üstünden farklı aktörlerle aynı filmlerle gişe almaya çalıştı ve birleştirmeyi tam yapamadı.
Katılıyorum Marvel Sinematik evreni çok başarı bir şekilde yürüttü maalesef DC aynı başarıyı yakalayamadı fakat senin dediğin gibi benimde DC ye çekilen bir tarafım var ama Marvel filmleri çok zevk veriyor :D
Ben DC demek istiyroum ama şu aralar hayal kırıklığına uğratıyor beni en son çıkan The Batman filminde eski filmlerdeki karizmatik ve karanlık batman havasını yakalayamamışlar bence. Bazı detaylar da hiç hoşuma gitmiyor man of steel filminde bütün şehri savaşta yok ettikten sonra süperman ın adamın kafasını çevirip öldürmesi ile film bitiyor şehri yıkana kadar önceden yapsaydın ya. Ondan sonra wonder woman da biyolojik silahların türklere yaptırılması. Yine The batman filminde tarihteki kötü olaylardan bahsederken 2. sırada ermeni katliyamından söz etmesi ya da bir türlü thanos gibi bir süper kötü üretememeleri ve Batman i Iron Man gibi devleştirememeleri gibi. Yaptıkları en iyi yapım joker filmi bence Sonuç olarak Batman , Wonder Woman , ya Robin , Flash özellikle Joker çok güzel karakterler ama olay örgüsü ve bahsettiğim şeylerden ötürü Marvel diyorum
DC yi daha çok seviyorum içlerinde daha güçü kötü veya iyi olarak karakterleri var en sevdiğim iyi karakter Batman akıllı adam 😄 kötü karakter olarak da Death Stroke seviyorum 😇