KScanlar merhaba, Diyelim siz evde yoksunuz, o an kapı çaldı insana hatta tanıdık birine benzediği için ailenizden birisi içeri aldı; bir geldiniz millet sofraya oturmuş, Herkese insan size gerçek formu ile görünen onu gördünüz. 😱😱
İzlediğiniz bir korku filminden bir vampir, zombi, hayalet, aklınıza ne gelirse onu gördünüz ne yaparsınız?
Ailen için endişe etmez misin? Gelsene iki dk konuşalım diye kenara çek bari. Hiç bir şey yapmazsan belki herkes ölecek. Direkt teslimiyetçi yaklaşıyorsun.
Kanka izlediğin bir korku filmi diyoruz ayikün mü İzlediğin için nasıl durdurulacağını biliyorsun. Bari bir iki kişi kurtar. Sana zorla adam kurtattırıyoruz yav 😂
Güzel olur yanına otur bari eee naptın bacanak kaç kişiyi öldürdün ben yokken, seni izledim filmde tarzına hayranım adamımsın de bari gaza gelsin kendi gider belki yemekten sonra 😂
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Ailenize insan formunda görünen, izlediğiniz bir korku filminden bir şey siz evde yokken eve yemeğe gelmişse ne yaparsınız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Konuşurdum
Supernatural'den Dean olurum bir anda artık karşımda ki neyse zaten hallederim bir şekilde :D
Hah şöyle ya gelen yorumlara bakıyorum da senin gibi cesurca yorum az geliyor, gerçi genel olarak bugün KS nolmuşsa kimse yok ortada, hareketlilik az.
KS'nin modu düşmüş bugün :D :D
Zaten beni öldürecek. Ölene kadar hincimi çıkarmak adına karşılık veririm
Heeeyt bre aslansın sen 👍
Oturur sohbet ederiz çay eşliğinde 😂🙄
Dikkat et ısırmasın 🤪
O beni ısıramaz ama ben onu isirabilirim 😂😂
Oturur çay içerim
Bir liste veririm bunları getir elimi öpsunler düşmanları m
kim olduğuna göre değişir cin felansa kovarım evden hiç uğraşamam
Bişey yapmam.
Ailen için endişe etmez misin? Gelsene iki dk konuşalım diye kenara çek bari. Hiç bir şey yapmazsan belki herkes ölecek. Direkt teslimiyetçi yaklaşıyorsun.
Zaten ölecekler
Kanka izlediğin bir korku filmi diyoruz ayikün mü
İzlediğin için nasıl durdurulacağını biliyorsun. Bari bir iki kişi kurtar. Sana zorla adam kurtattırıyoruz yav 😂
Birilerini kurtarmakla hüküm lü değilim?
Duruma baglii
Gir mutfağa al bıcak neyin dal cibilliyetsize yoksa sıkıntı olur neyin
Anlasabilirsek iyi birise gerek yok bemce
Korku filminden iyi bir karakter çıkacaksa neden olmasın iyi bir psikopat arkadaşı da olursunuz okey 👍
Mantikli kesmeye senden baslariz
Oha bunu hiç düşünmemiştim. Bir abdest alayım bari söz kaçmam
Kacmani isteriz daha zevkli olur
Ben oturur sohbet ederim ya
Güzel olur yanına otur bari eee naptın bacanak kaç kişiyi öldürdün ben yokken, seni izledim filmde tarzına hayranım adamımsın de bari gaza gelsin kendi gider belki yemekten sonra 😂
Evden kovarm