İzlediğim filmlerden etkilenme olasığım az lakin ben en çok giyim tarzlarından etkileniyorum. Bunun örneği ise Peaky Blinderstan etkilenip 3 farklı kaşe mont almamdı. Hatta bir de tommynin sigara içme sahneleri efsane geliyordu üniversite zamanında bende onun gibi içmeye çalıştığım anlar oluyordu. Ama absürt bir etkilenme olaylarım asla olmuyor benim.
filmden etkilenmeyle pek ilgisi yok bu olayın bence, denize düşmek ölüm sebebi değil normalde, bazıları 30 metre yükseklikten denize atlıyor, yüzme bilmemek veya etrafındakilerin onu kurtaramaması ölüm sebebi, dünyanın yaklaşık dörtte 3 ü sularla kaplıyken insanların yüzmekten bir haber olması ilginç geliyor bana, araç kullanmayı iyi biliyorlar ama. özellikle sahil kentlerinde yaşayanların iyi yüzmeyi öğrenmemesini anlayamıyorum, korkmaya devam etsinler başlarına gelince görüşürüz.
Allah rahmet eylesin haberi okumadım fakat kimsemi yüzme bilmiyordu gerçi artık ölmüş fakat bir soruşturma açılması lazım bence belkide cinayettir 😢 üzüldüm
Alkollüyken tekneyle balık tutmaya gitmişler sonra denize düşmüş ikis birden. Gece vakti. Çevredeki insanlar çırpınan insanları görünce koşup sopa uzatmışlar biri tutunabilmiş ama diğeri gözden kaybolmuş karanlıkta.
Aynen neticede etkilenmişler. Her şet var filmlerde zaten etkilenmek filmlere kurgulara kanıp hareket etmek kötü bir şey. Allah esirgesin. Travma kalır onda
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Teknede ‘Titanik Pozu” vermek isteyen gençlerden biri denize düşerek öldü. İzlediğiniz filmlerden etkilenir misiniz?