Var ama tüm Dünya'da sevenlerini mutlu eden bir haber benide mutlu etti. Tam 30 yıl sonra X-Men: The Animated Series kaldığı yerden devam edeceğiz diye müjdeyi vermişti Disney.
Umarım yaparlar yaparlarsa Disney Plus alırım. Harika bir seriydi. Örümcek adam 90 lar seriside iyiydi.
Çocukluğumuz hep sokaklarda ve televizyon başında geçtiği için bir çok çizgi filmi izlemiştik. Aralarında cidden en özlediğim çizgi filmlerden tsubasa ve yugioh olmuştur. Arada açar bölümlerini izlerim ve cidden zaman geçirmesi harika hissettirir.
Özellikle dizi&film kategorisine sardıktan sonra birçok çizgi filmi özlediğimi fark ettim... Bir soru sormuştum buna dair ve farklı farklı birçok çizgi film ismi geldi ki görüşlerde kıpır kıpır oldu içim. Müsaitliğim olsa hepsini 1’er bölüm açıp izleyeceğim vallahi. Casper en sevdiğim çizgi filmlerden birisi idi. Ah masum casper’ım🥺
Arada bir açıp izlerim ben eski çizgi filmlerden sonra bir bakmışım ki çizgi filmi değil çocukluğumu izliyorum hayal dünyamda... Nasıl özlemişim imkanım olsa şimdiki aklımla çocukluğumla giderdim. O zamanlarda yediğim ekmek arası domatesin bile tadı ayrı bir güzeldi. Casper hep çok severdim onu herkes ondan korkardı ama ben severdim. Şirinler uslu çocuk olursak göreceğimizi düşünüyorduk. Tom ve jerry o tatlı kaçışlar hiç bitmezdi. Üçüzler ve daha bir sürü çizgi filmmm...
Tabiki var. Scooby-Doo😍 küçükken sabahları kalkıp hiç kaçırmadan izlerdim şu an çok özlüyorum.. bi ara başlayacaktım ama çok eski olduğu için bölümlerini sırayla bir bütün şeklinde bulamadım maalesef..
Bunun dışında özlediğim çook var daha; Regular Show Ed, edd ve eddy Gumball Marsupilami Samuray Jack Bayan Mallard ın Maceraları Adventure time Foster'in hayali dostlar mekanı Heidi (eski versiyon) Red kit Müfettiş gadget Garfield Keloğlan Tarçın ve arkadaşları Arthur Oliver Uzun kulak ailesi Tommy ve tuhaf dostları Öcük ile böcük Tom ve Jerry Bugs bunny Casper ve daha nicesi... ben tam bir çizgi film manyağıydım ki hala öyleyim çocuk ruhum hala benimle😅 geçen sene mesela Miraculous'a sarmıştım 3.5 sezonu bitirdim daha sonra işten güçten vakit bulamadım onu da çok seviyorum bu arada😊