Selam KS ahalisi! Az önce Netflix'te Erşan Kuneri dizisini izliyordum, orada bir replik geçti. Aynen şöyleydi: Hayatları etkileyen filmler, filmleri etkileyen hayatlar var. Evet, gerçekten de düşününce çok mantıklı ve çok doğru bir önerme. Peki ya siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Hayatınızı etkileyen bir film oldu mu?Erşan Kuneri dizisinin sağlam bir ekibi var..
Öyle aman aman hayatımı etkileyen filmler olmadı. Fakat izlediğim zaman kendim adına pay çıkardığım filmler oldu tabi ki. Bunun başında Her Çocuk Özeldir filmi geliyor. Daha çok toplumsal mesajlar veren filmler bu konuda etkili olabiliyor.
- Charle Bellow: Bu; ruhuma hareket katan kadına ilk ve son aşık oluşumun hikayesi.. <3 Jordan Roark'a farkından olmadan aşık olmuştu. Fakat Jordan Roark hiç iyi görünmüyordu. Nişanlısını kaybetmiş ve psikolojik sorunlar yaşıyordu. Her gün sarhoş olup sokaklarda sızan bir kadının kendini toparlamaya ihtiyacı vardı.
Yıllar sonra güzel bir haber kaderi değiştirebilir miydi?
- Hırçın Sevgilim filmi gerçekten aşkın ne kadar harika bir şey olduğunu resmen hissettiriyor.
Not: Jordan: Sana bir şey söyleyeyim mi Çakkk!! Piyano günlerinde iç çamaşırı giymiyorum.
biraz ön yargı gibi olacak ama cem yılmazın rol aldığı filmleri nedense izleyesim gelmiyor sevmeyeceğimi düşünüyorum çünkü lakin erşan kuneri güzel bir laf söylemiş aynen de öyle. benim de hayatımı etkileyen film hatta filmler oldu. bazen kimi karakterde kendimizi görürüz bazen anlatılmak istenen hikaye hayatımıza dokunur vs.
Yani film konusu , senaryo , aktör ve replikler bunlar yön verebilir. Bu tabirlerime uygun film olarak etkileyici bir kıvamda umudunu kaybetme diyebilirim. Will smith ve oğlu gayet iyi bir performans ortaya çıkartmışlar ve konusu da bir o kadar iyi.
Kendim orta cag ve mitoloji tanrilari ejderhalar vb. Donemleri hep merak edip cok severim. Merlin adlı 2000 li yılların bir dizisi var. O filmin etkisi 4 yıl olsada hala geçmiyor aynı şeyleri izleyip duruyorum, film için 2022 de yönetmenler konuşma dahi yaptı. Hala rekorlar kırıyor.
Olmadı.. Geçici bir motivasyon verdikleri olmuştur sadece ama öyle köklü bir değişim yaşadığımı hatırlamıyorum. Pek film izleyen biri değilimdir, belki de bu yüzden hayatımı değiştirecek filmlerle karşılaşmadım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Belki komik gelebilir ama Rambo 3 Kavganın, gürültünün eksik olmadığı bir evden başarılı bir öğrenci olarak çıktım. şu an ki mesleğimi edinmemde orta okulda izlediğim bu filmin etkisi büyüktür.
ete 85 benim için daha daha fazla empati kurmamı sağlayan ve içinde çok fazla anlam barındıran en kafa karıştırıcı ama bir yandan insanı güzel duygulara adapte ettiren LGBT filmlerinden bir tanesi.