Ben Harlan Coben'in dizilerine takmış durumdayım. Kitaplarını da çok severek okuyordum zaten dizileri de aynı şekilde heyecanlı. Yakında Bencesini yazcağııımmm takipte kalın :P 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şu sıralar diziye ayıracak pek vaktim lakin geçenlerde iki diziye başlamıştım gayet keyifliydi seyirleri yarım bıraktım ikisini de başlayacağım tekrardan. Birisi all of us are dead diğeri haunting tepedeki ev
Son günlerde Last Of Us favori dizim oldu.
Harlan Coben'e gelirsek Kimseye Söyleme filmini çok sevmiştim. Müziğini hala arada sırada dinlerim.
Cevap
11Cevap
Reacher dizisi. Önerdiğim herkes çok olumlu dönüş yaptı valla. Aksiyon gizem türü sevenler için çok iyi yapım bana göre.
En son MoonKnight baktım animeye başlayacağım dizi yerine
The Witcher
Favori demeyelim de bir çok diziyi filmi izledik bitirdik şuanlık izlediğim dizi Black summer 2. sezon
Harlan Coben'in dizileri de mi varmış 🙄
Luna Nera diye bir diziye bakıyordum bir ara, bir de manitayla izlediğimiz var Mindhunter diye.
Apple TV'nin yeni dizisi Severance mükemmeldi. Succession üst düzeydi. Bu aralar ikisi favorim.
Yargı dizisi oldukça cezbedici doğrusu tam bizim ilke insanini ortaya koyuyor.
Harlan Coben mi? Hastasıyım 👍📚. Bu ara takip ettiğim iki dizi var, Outlander ve The Blacklist.
Behzat Ç. 10572 kere baştan.
Bienvenue Eden
aa konusu iyiymiş baya, buna da bakarım
Ben çok dizi izlerim, yeni diziler keşfetmeyi çok severim, yıllardır dizi izlerim. 30 yaşındayım hayatımda ilk defa bir dizinin tek sezonunu bir akşamda bitirdim.
harlan ın seni çeken tarafı ne?
Bu görseldeki dizi hangisi acaba
Dizi takip etmiyorum.
Gönül Dağı
Destan
The 7 lives of Lae
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?