onunla birlikte iyi işler çıkartabileceğini hatta oscar'a aday nitelikte dillere destan film/dizi çevirebileceğini düşündüğün o oyuncu kim?Will Smith diyorum kendi adıma. Dünyayı bile kurtarırız el ele verdik mi :D
İyi bir ikili olurduk dediğin aktör/aktris var mı?
Var tabi üye adımında kısmen kaynağı Bir zamanlar 2007 2012 yıllarında yayınlanmış ne kadar hayranlar baskı yapsada devam etmemiş aslında baskı ile bşraz daha devam ettirdileri dizi : CHUCK
Onun oyuncularından Yvonne Strahovski yani Ajan Sarah Walker
Onunla iyi bir ikili okurduk hatta arkadaşa photoshop yaptırmıştım o dönemler onla ikimizi sence yakışmışmıyız.
Hatta Chuck dizisini mutlaka izle hem komik hem ajanlı dünya kurtarma temalı hiç sıkılmazsın.
Konusu :
Chuck, Stanford Üniversitesinde okurken oda arkadaşı Bryce’ın söylediği bir yalan üzerine üniversiteden atılmıştır. Aynı Bryce CIA ajanı olmuştur ve yıllar sonra Chuck’a bir e-posta gönderir. Mesajın konusu Intersect isimli bir programdır. Bu programda hem CIA hem de NSA ‘ya (Ulusal Güvenlik Kurumu) ait bilgiler yer almaktadır ve Bryce programı çalıp vurulmadan hemen önce tek kopyayı Chuck ’a yollamıştır. dosyayı açtığında kodlanmış görüntüler beynine kopyalanır. Bu andan itibaren Chuck Amerikan devletinin vazgeçilmez bir parçası olur. Artık casusluk, terörizm ve gizli örgütlerin tehlikeli dünyasının içindedir.
Chuck korumak için ajanlar gönderilir oysa o sıradan elektronik bir markette çalışandır zekidir ama tanık koruma programına katılıp sırlarla korunma altına girmek istemez buda abd düşmanı kim varsa bu sırlar için Chuck peşine düşer. Kaçırma derim
Bu arada seni takip ettim ama kesinlikle art niyet veya başka bir şey için değil soruların güzel hoşuma gitti fark etmek için yani Başka bir maksat yok.
Jason Statham ile birlikte harika bir ikili olurduk. İkimiz birlikte suçluları yakalarken arada aşk hayatımız da olurdu. :) Motorla filan filmde dolaşırdık. Bize karşı olan tüm ekipleri döverdik. :)