Sizce hangisine gidiyim birde 2. Ve 3. Serileri ya önceki filmleri izlemedim anlarmıyım yine de
Doctor Strange 2
Fantastik Canavarlar 3
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Fantastik canavarlar kesinlikle. Doktor Strange, pek çok kişinin beklentisini karşılamadığı için gidenler pişman olduğunu söylüyor. Ben ona gitmedim ama fantastik canavarlara gittim ve iyi ki de gitmişim diyorum. Sadece ilk ikisini izlemelisin yoksa bazı karakterler sana yabancı gelebilir. Konusuyla, işleyişiyle tek kelimeyle mükemmeldi ☾
Jony depp gene k. korsanları serisi benzeri bir seri de görsem gözüm açık gitmicek... Diğerlerinin alayını boş ver. 150 kere izlemişimdir bu seriyi... Devamı gelse 300 olurdu.
of ikisi de ahsgsh ama once dr. strange 2
Ben şahsen fantastik canavarlar derdim
Cevap
9Cevap
Doctor Strange 2
İkisine de gitmedim Ama sanki
fantastik Canavarlar daha iyi olabilir diye düşünüyorum
Yani ikisini de öneririm. Lakin mantıken marvel seviyorsan devam filmi strange git derim hah dersin ki harry potter tarzı daha çok seviyorum o zaman fantastiğe git. Ama ben ikisini de izlerim.
Dr Strange ilk seansına gittim böyle bir şey yok müthiş bir film mutlaka izlenmesi gerekiyor
multiverse of madness tabiki fantastik canavarlar 3 te fena değil bu arada. bide animasyon filmlerini öneririm kim demiş kötüyüz diye veyaz cesur itfayiciyi ve sonic 2 yide öneririm
Anlamazsın elbette devam filmi olduğuna göre öncesinde başlamış işlenmiş bir hikaye vardır
Sırf Benedict için bile Doctor Strange 2 diyorum.
fantastik canavlara giden 3-5 yaşında bebelerdir.
Doktor strange
Doctor Strange 2 ..
Gitme
Bence a seçeneği
Doctor Strange 2
İkisinde muhteşem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?