Diziler & Filmler Türk sinema tarihinde izlediğiniz en saçma film hangisiydi? CengizBirser Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Beyin yakan absürt hala anlam veremediğiniz film hangisiydi? Dünyayı Kurtaran Adam Amerikalı Mahmut Tuncer fimleri Turis Ömer uzay yolunda Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Türk sinema tarihinde izlediğiniz en saçma film hangisiydi? Cevapla Tarih Soruları Sinema Soruları Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Dünyayı Kurtaran Adam filmi izlediğimde çok saçma gelmişti, halâ öyle.. 0 1 Yorumla CengizBirser +1 yıl Aynen ben de öyle düşünüyorum Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl D şıkkı hariç diğerleridir. Sadri alışık gibi bir oyuncu daha gelmez bizim memlekete. 0 1 Yorumla CengizBirser +1 yıl Oyunculuğu değil kurgusu senaryo ve sahneleri bakımından sordum. Ayrica kaliteli oyuncudur kendisi haklısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dünyayı Kurtaran Adam filmi izlediğimde çok saçma gelmişti, halâ öyle..
Aynen ben de öyle düşünüyorum
D şıkkı hariç diğerleridir. Sadri alışık gibi bir oyuncu daha gelmez bizim memlekete.
Oyunculuğu değil kurgusu senaryo ve sahneleri bakımından sordum. Ayrica kaliteli oyuncudur kendisi haklısın
C şıkkı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!