İnsanlar artık pek sinemayı tercih etmiyor. İzleyici sayısı az olan yerlerde korsana daha açık hale geliyor çekim için yapımlar bunun da farkını koyduklarını düşünüyorum.
Cevap
5Cevap
Burada filmin türü ve sinemanın özelliklerine göre değişiyor.
Ben 15 liraya gittim :)
Hangi şehirde nasıl gittin?
Yeni açıldıysa müşteri çekip kendilerine bağlamak için o fiyata bilet satıyor olabilirler fakat büyük şehirlerin lüks semtlerindeki sinemalar pahalı oluyor.
Bilmiyorum ben sinemaya gitmiyorum
Salonların konfor düzeyi değişiyor.
Yuh be fiyatlara bak
Aynen artık sinema fiyatlarını yakalayamıyoruz :D Bi sinema keyfimiz vardı artık orta gelirli vatandaşlar onu da yapamayacak.
Millet onun için netflix amazon disney+ gibi platformlara yöneldi. Yakında salon işi de mortingen olur 😄
Aynen film dizi platformları bu sayede bir çok kesimin kullandığı yerler haline gelip çok yayılıp büyüdüler :D Bundan 4 yıl oncesine kadar kimse film dizi platfirmlarını kullanmiyorken, şu anda hepsinin milyonlarca, hatta netflix gibi bazılarının 100 milyonlarca kullanıcısı var. Salon işi mortingen olur derken ne kastettiğini anlamadım :D
Demek istediğim koca koca avmlerin içinde yer alan sinema salonları bu gidişle kapanır 😀
Ellerindeki kapitalin ölçüsunde 1-2 yıl kapanmamak icin direnirler fakat daha sonra dediğin gibi salonlar yavaş yavas kapanmaya başlar. Zengin olan insanlar hariç kim niye bu fiyata sinemaya gitsin? Ha sinemaların kapanmasını istemem o ayrı konu. Keşke bilet fiyatları ucuz olsa da herkes gidebilse.
Kesinlikle katılıyorum 👍
Bu fiuatlara nolmuş böyle 😨
Aynen lüks semtlerdeki sinema fiyatları uçmuş durumda :D Çocukken ayda 2-3 kere rahat bir şekilde sinemaya gidip, birde sinema kantininden patlamış mısır ve kola alıp filmi izlerken yiyordum. Artık sinema fiyatlarına yetişilmiyor, sinema kantinindeki patlamış mısır fiyatlarına da yetişilmiyor. Patlamış mısır fiyatı da beredeyse bilet fiyatlarına eşit oldu. Artık sinemaya gitmek ve birde sinema kantininden birşeyler almak iyice zengin işi oldu.
inanlımaz ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?