Diziler & Filmler Doktor Strange 2 filmini nasıl buldunuz? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben açıkçası dün izledim beğendimİzleyin 💥#doktorstrange#Moldovyapapatya Güncellemeler+1 yıl Süper Soru 💥🔥 Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Doktor Strange 2 filmini nasıl buldunuz? Cevapla Film Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Filmi izledim aşırı beğendim ama daha önce Marvel filmlerini izlemeyen birisi aradaki cameo sahnelerini anlamayabilir 1 0 Yorumla
bestekanayrr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Fena değildi çok daha farklı bekliyordum yinede izlenir 1 4 Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Bir konuda bişi danışabilir miyim sizs Yorumla bestekanayrr +1 yıl danışabilirsiniz Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla Ozgegeoe +1 yıl Bekliyorum o halde Yorumla
egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl izlerken ıslandım çok guseldi 1 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Evet harikaydı Yorumla egerkan +1 yıl Ayynneeenn şimdi thoru bekliyorum 😍 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Henüz izlemedim ama çok merak ediyorum 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Fena değil di. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Filmi izledim aşırı beğendim ama daha önce Marvel filmlerini izlemeyen birisi aradaki cameo sahnelerini anlamayabilir
Fena değildi çok daha farklı bekliyordum yinede izlenir
Bir konuda bişi danışabilir miyim sizs
danışabilirsiniz
Teşekkür ederim ☺️
Bekliyorum o halde
izlerken ıslandım çok guseldi
Evet harikaydı
Ayynneeenn şimdi thoru bekliyorum 😍
tek kelimryle bayildimm
Henüz izlemedim ama çok merak ediyorum
Fena değil di.