Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Hangi tür filmleri seviyorsunuz?
En severek izlediklerim genelde fantastik-macera türleri oluyo maceranın heycanı filmi izlemeyi zevkli yapan şey bence izlerken filmle beraber sürekli nolucak diye beklemek zevkli oluyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Benim favorim her daim korku filmleri olmuştur. Çok severek izliyorum gerçekten.
Dövüş konulu aksiyon türü filmler seviyorum diğer konuları da izlerim ama favorim bu ikili ve bir de animasyon filmlerini seviyorum 😇
Psikolojiye yönelik filmleri severim. Ama çok tür ayrımı yapmam, korku hariç izlerim. Korku da güzeldir, istiyorum ama yemiyor işte 😂
Korku, psikolojik gerilim. Özellikle yanında karşı cins biri olunca güzel gidiyo :)
Bilim kurgu, korku, gerilim psikolojik ve tarihi filmler izlemeyi seviyorum.
En severek izlediklerim genelde fantastik-macera türleri oluyo maceranın heycanı filmi izlemeyi zevkli yapan şey bence izlerken filmle beraber sürekli nolucak diye beklemek zevkli oluyo
Psikolojik, daha çok düşündüren, bilimkurgu türü filmler daha çok ilgimi çekiyor.
Fantastik filmler. Uzay filmleri özellikle de. Kanlı bıçaklı filmleri sevmem.
Dram komedi bilim kurgu
Aksiyon, gerilim , korku , felâket
Korku, gerilim, dram, fantastik
korku, gerilim, psikolojik ve mindfuck
Macera korku bilim kurgu vs
Dram
Biyografisi
Politik sinema...
Ben bilim kurgu fantastik savaş macera severim
İyi yapılmış filmleri severim.
Korku ve gerilim severim.
Fantastik, animasyon, drama