Hayır, öyle bir huyum çok şükür yok. Onun yerine bir filmi izlerken sıkılırsam direk kapatıyorum. Hiç öyle ileri geri sar triplerine de girmemiş oluyorum. Daha iyi bence..
Var evet. Mesela saçma bir sahne varsa, hemen olaya geçmek için ileri sarabiliyorum.
Türk dizi tarihinde en çok ileri sarılan dizi; Kurtlar Vadisi. Kurtlar Vadisi izlerken Ömer Baba'nın hikayeleri Elif, Hikmet, ıvır zıvır sahneleri ileri sarmakta ustalaştım galiba. 😂 Çoğu izleyici de yorumlarda geç, ileri sar falan yazıyor. 😁
Sıkıldığım ama sonunu da merak ettiğim bir filmse ilerleterek izliyorum. En azından sonu nereye bağlanacak onu göreyim de zamanım boşa gitmiş olmasın düşüncesinde oluyorum sanırım.
2 saatlik bir filmin çekimi 1-3 ay arası gibi bir sürede çekiliyor.Öncesinde düşünme ve proje aşaması aylar alıyor. Yani ortalama 100-120 dakikaya sıkıştırılmış bir hayal gücü eserinin her saniyesinde detayları takip ediyorum.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında haklısın ama bazen gerçekten çok sıkıcı gelebiliyor.😑
Asla böyle bişey yapmam filme ayıp be sksmsksm Filme başladım mı sonuna kadar izlerim ve ileri falan sarmam her sahnesini izlerim (korku filmleri hariç smsmdkdm) film izlemeninde bi raconu var yani sksmskd
Bu kesinlikle ben. Sıkıcı sahnelerden nefret ederim. Hatta izlemek istediğim filmi baş, orta ve son kısımlarında bir yerlere dokunurum. Hoşuma giden sahneler varsa o filmi izlerim. Yoksa hiç izlemem bile
Sinema'da iken bunu yapamıyorsun ama genelleme yaparsak, sinemayı evine getiriyorsun ama sen onun gizemini bozuyorsun özellikle ilk defa izledigin bir film ise