Salya sümük edecek filmler var da ben tavsiye etmem. Yine de yok izlicem diyorsan semiallahülümenhamideh diyip başlıyorum saymaya.
Hachiko Togo Can dostum Alfa kurt Sıcak kalpler (zombi aşk filmi) Age of Adeline (aşk filmi) Göl evi Senden önce ben Hatırlanacak bir anı (Bu filmi ben izlemek istemedim hiç kore mi Japon mu ondan dolayı ama izlemeye değer. Şimdi şöyle ki genç bir kadına unutkanlık hastalığı geliyor ve ilişkisinin tüm güzel anılarını yavaş yavaş unutmaya başlıyor. Düşün ki gözünün önünde aşkından öldüğün sana sen kimsin la diyor.)
Ben aşk filmi adamı olmasam da Aynı Yıldızın Altında filmini tavsiye ediyorum. Yine eski kült filmlerden olan Hayalet filmi çok güzeldir. Dram olarak ise Yeşil Yol çok çarpıcı ve harika yapımdır.
Hüzünden Öte ve Ağlatacak Bir Anı filmleri çok ağlatır. Yerli yapım romantik filmlerde genelde kavuşamıyorlar, ağlamak istiyorsan onları da izleyebilirsin. Bence izleme ama git komedi filmi aç 😂😂 ağlamak iyi bir şey değil.
Ben eskiden asla ağlamazdım duygulu film veya dizilere duygulandırdım ama kendimi hep tutardım, Artık tutamıyorum biri yzüünü assa hemen ağlicak gibi olur üzlürüm Hayat şartları insanı mahvediyor
Okadar film izledim aglamadim ama bi gun kafam dagilsin diye arkadasimla acip izledigim bir korku filmi vardi turk yapimi münafık ismi oturup hüngür hüngür agladim sonunda oyle ters kose oldum oyle kotu bitti