Bir insanın kendi geçmişini kabul etmesi gerekmez mi?

Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda meşhur olan birisiyle ilgili gerçekleri sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle kendisiyle hiçbir sorunum yok.. Hercai dizisinde oynamış ve şu anda Destan dizisinde oynayan Ebru Şahinden bahsedeceğim. Ben kendisini küçükken komşumuz olduğu için tanıyorum. Kendisinin nerede doğduğunu bilmiyorum. Fakat söylediğinin aksine İst. de değil, Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde büyüdü. Malkarada çoğu arkadaşı tanır, bilir anlatacağım şeyleri. Annesi kendisiyle ilgilenmemiş, babası küçük yaşta terketmiş diye biliyorum. Sonrasında anneannesi sahip çıkmış onun ile büyüdü. Erkek kardeşi var adı Tolga. İngilizce öğretmenliği okuyordu en son. Anneannesi yaşlı bir kadına bakarak geçimini sağlıyordu. Onlar da hep birlikte o kadının evinde yaşıyordu. Lise döneminde aşırı kiloları vardı, zor bir hayat yaşıyordu, hatta bir keresinde bileklerini bile kestiğini anneannesinden duymuştum. Sonra üniversite için İst. ye gitti. Spor okudu. Mezun olduktan sonra da birden bire oyuncu oldu. Nasıl olduğunu bilemiyorum, ama hiçbir yakını yoktu onu bu noktaya getirebilecek. İlk çıktığında hiç yeteneği de yoktu bence hatta bir çok kişi bilir bu aralar daha iyiymiş diye duyum aldım. Dışarıya yansıtmaya çalıştığı yapmacık tavırla kendisini şirin göstermeye çalışıyor bence. Ama gerçekte aşırı egolu birisi. Verdiği bir röportajda estetiğim yok demiş. Anneannesinin ağzından göğüs ameliyatı olduğunu duymuştum. Başka bir estetiği var mı bilmiyorum. Sadece geldiği yeri unutup, birdenbire nasıl ünlü olduğunu kimsenin bilemediği bir şekilde geldiği yerde çok egoist görüyorum kendisini (reklam teklifine 1 milyon vermişler beğenmemiş) ve bu bana çok ilginç ve komik geliyor yaşadığı hayatı bildiğim gördüğüm için.
Bir insan geçmişini nasıl kabul etmez? Unutur kendisini farklı birisiymiş gibi lanse eder?
Bir şeyler başarmıştır hakkıyla veya haksızlıkla bilemiyorum.. Beni ilgilendirmiyor ve yaşam standartlarım gayet iyi kıskançlık söz konusu olamaz. Sadece ben çok kızıyorum bir insan yaşadığı zorluklarla dolu o hayatı nasıl bu kadar kolay unutur? Bu görgüsüzlük değil midir? Anneannesi de o kadar alçakgönüllü bir insandır ki şaşırıyorum.. Madem bir şeyler başardığını, star olduğunu zannediyorsun "kendi geçmişini, yürüdüğün yolu" kabul etmemek neden?
Güncellemeler
+1 yıl
Yazdığıma inanmayanları anneannesinin evine götürebilirim sorun yok.
Bir insanın kendi geçmişini kabul etmesi gerekmez mi?