https://images.app.goo.gl/DeTn37fkb2bNXZ7e6
Mahkum'u başından beri izleyen biri olarak benim tahminim 25.. 19'uncu bölümün sonunda dizinin 20'nci bölümde biteceğini düşündüm ancak diziye yeni bir oyuncu alınmış ve Fırat cezaevine girmiş. Dizi nasıl ve kaçıncı bölümde biter sizce?
Mahkum'u başından beri izleyen biri olarak benim tahminim 25.. 19'uncu bölümün sonunda dizinin 20'nci bölümde biteceğini düşündüm ancak diziye yeni bir oyuncu alınmış ve Fırat cezaevine girmiş. Dizi nasıl ve kaçıncı bölümde biter sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
abi iyi guzel dizi ona lafim yok ama sirf reytingleri yuksek izleyeni fazla diye konu ustune konu cikartmaya calisiyorlar cok rahatsiz olmaya basladim o yuzden sinyor geldigi gibi bozmaya basladi dizi olen olene gelen gelene olmaya basladi bu dizinin hakki en fazla 15-17 bolum falandi bokunu cikartmaya basladilar tadinda biraksalar keske
ogretmen diye de bi dizi vardi mesela onu tadinda biraktilar 10. bolumde final oldu uzatmadan masumlar apartmani basta cok guzeldi ulkede izlemeyen yoktu neredeyse simdi aklima bile gelmiyo dizi onu da uzattikca uzattilar konu ustune konu getirdiler sacma sapan bir hal aldi su an masumlar apartmaninin da hakki max 30 bolumdu 70 bolume cikmis simdi izlesen bos sacma
Evet biraz bozdular diziyi, orjinal olan koreli versiyonda 18 bölümde final oldu. Bana kalırsa normalde 20. Bölümde final olucaktı ama izleyenlerin geneli Barış'ı fazla sevdiği için sonunu değiştirmek istediler ve tekrar uzatmaya karar verdiler bence
3 5 falan
Annen kadar sürer
Sen neyin kafasındasın pis ergen
Annenin
Sjsjsjsjsjsbsb bu feministin görüşlerine denk geldim ne desen iyidir buna
Sevmedim diziyi