Diziler & Filmler İyilik dizisini izlediniz mi? scil63 Takip Et Master Yaş: 62 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeni Başlayan İyilik dizisi nasıldı, İlk bölümde neler anladınız? Benim hoşuma gitti, Hele (Kuzey) in rolü süper. İyilik dizisini izlediniz mi? Cevapla Dizi Soruları Bölüm Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bugün dizinin tekrarını izledim ve hoşuma gitti. Sanırım Neslihan iyilik yapmak istiyor fakat iyiliğin karşılığında hiç istediği gibi olmayacak büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak gibi geliyor 1 1 Yorumla scil63 +1 yıl Yardım edeyim Boşanmasına dedi, o kişini kocası olduğunu bilmiyor tabi, kızda evli olsun olmasın fena halde aşık olmuş, Sonu ne olacak bilmem. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bugün dizinin tekrarını izledim ve hoşuma gitti. Sanırım Neslihan iyilik yapmak istiyor fakat iyiliğin karşılığında hiç istediği gibi olmayacak büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak gibi geliyor
Yardım edeyim Boşanmasına dedi, o kişini kocası olduğunu bilmiyor tabi, kızda evli olsun olmasın fena halde aşık olmuş, Sonu ne olacak bilmem.
Hayır daha önce hiç izlemedim