Zamanla bütün diziler bozuyor. Çünkü belli bir yerden sonra bir tıkanma yaşıyorlar haklı olarak. Döngü içerisine giriyorlar ya da o döngüye girmemek için farklı bir şeyler yapmaya çalışırken çok saçma bir hal alıyor o dizi. Ve yavaş yavaş izleyicisi düşüyor.
hatırla sevgili 1959 menderes in uçağının düşmesiyle başladı 27 Mayıs 1960 darsei menderesin idanı 1968 gençlik olayları 6 Mayıs 1972 deniz gezmişin idamı 1 Mayıs 1977 olayları 12 eylül 1980 darbesi
Öyle dizi yok ya mutlaka son sezon istediğimiz gibi olmuyor Lost ve fringe benim favori dizilerimdir Ama son 2 sezonunun daha farkli olmasını isterdim 🙂
Genelde komedi diziler bu konuda daha rahat oluyor. Ama macera veya gerilim içeren dizilerde bşr yerde arada falso veriyorlar. GOT bile beğenilmedi son sezonlarında ve finalinde.
Mesela ben la casa de papeli de izledim hatta nickim ordaki soyguncunun adi bu arada ama ona breking bad in ayaklabsini bile tasiyamaz hicbir dizi Breaking bad hariç diye sorulması lazim yoksa Breaking bad in oldugu yerde ondan baska bisey soylememe imkan yok 👍