Böyle beni alıp götüren ilk dizilerden birisi, Game of Thrones idi. Bunun dışında Türk dizilerinden birisi için de aynı şeyi dedim.
Dizinin adı; Yeşil Deniz! Tüm sezonları baştan sona internetten izlemiştim. Böyle tadı damakta kalan bir diziydi. Hem güldürüp hem hüzünlendiren 4 kafadarın hikayesini konu alan, 90’larda geçen, bana göre şahane mi şahane bir diziydi. 😊
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiç duymamıştım Yeşil Deniz'i 😅 bir ara izlemeye çalışacağım 🌸
Benim için başyapıt olan Lost dersim normalde ama son 2 sezon o kadar alakasız saçma yerelere gittiki o şekilde devam etmesini istemezdim devam edicekse orjinal konusundan devam etsin ömür boyu izlerdim o kadar sevdiğim bi dizi. Ve bir de Black Sails var benim en sevdiğim dizilerden biri 4 sezondu bi 14 sezon daha olsa izlerdim hiç bıkmadan.
2
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Lost güzeldi cidden 😂 ama sonrası tam bir hayal kırıklığı 🥹
Geliyor zaten ama tutmuyor bakalım Dean ve Sam Winchester kardeşlerin anne babasının gençlik zamanları evlenmedikleri zamanlar, ilk avcılıkları filan işlenecek ama Deansiz olur mu hiç ya.
Sorma ya, maalesef çocukları ile ilgili konulara ve gelecek konusuna çok daldı. İlk 2-3 sezondaki gibi yeni heyecanları taşıyamadı maalesef. Gizemini koruyamayıp, yeni donelerle şaşırtamayınca maalsef öyle oldu
En İyi Cevaplar