Biliyorum Fight Club filmi gibi bir filmi bulmak ya da ona benzer bir filmi kıyas etmek zor. Alternatiften kastım o filmi izlediğinizde Fight Club havasını aldığınız, konu olmasa da anlatılmak istenen şey o olsa bile yeter.
Bak ya yine karşıma çıktı bu film çıktığı günden beri sürekli karşıma çıkan biliyorum ki harika bir film ve bol bol övüldü her forumda, sosyal medyada ama hiç izlemediğim tek film.
Yok yani film dizi arşivi yaptığım zamanlarda bile bende olmasına rağmen günde akşama kadar film izlerken bile pas geçtiğim film. Ölmeden izlenmesi gereken bir film Fight Clup bunları bilip hala niye kaçıyorum izlemedim bilmiyorum.
Öneri olarak elbette onun gibisi olmaz ama Rocky serisi, Evrenin askerleri serisi önereyim.
İsminden dolayı uzun bir süre izlemeyenler ve filmin konusunu takip etmeyen filmi salt bir dövüş filmi sanıyor karşılaştığım kadarıyla. Fakat filmin konusu çok başka şeyler anlatıyor ve dövüş sahneleri filmin 10/1'ini kapsıyor. Ve dövüşme sebepleri de yine filmdeki sistem eleştirisi sebebiyle oluyor. İzlemediyseniz her hangi bir spoiler vermedim :) İzlemenizi kesinlikle tavsiye ederim.
En İyi Cevap