Bu iki dizi entrika konusunda Türk dizi tarihine unutulmaz bir damga vurdular. Seçenekleri çok genişletmek istemedim. Bana göre zirvede bu iki dizi var çünkü. Tabi sizde aklınıza geleni belirtirseniz sevinirim
Tabiki selena dizisi ahh be üzümlü kekim Kıvılcım Selin ve Ozanı ayırmak için ne entrikalar çevirdi ama olmadı işte. Şu an Kıvılcım gibi balon surat yaparak yazıyorum bunu nefesimi tuttum.
Ewimng ve Barneslar arasında süren entrikalar ile kesinlikle Dallas diyorum. Entrika kelimesi bu dizi sayesinde anlam buldu. Kimin eli kimin cebinde deyiminin esin kaynağı bile olabilir. Türk değil sadece, dünya dizi tarihinde bu kadar olayın yaşandığı başka dizi yoktur :))
Böyle dizileri hiç sevmem sen son Yasak elma vardı bir dizideki her karakter mi entrikacı diğerinin kuyusunu kazan olur dizideki herkes diğerinin ayağını kaydırma peşinde yeni karakter geliyo diğerinden beter
Uzun zamandır yerli dizi izlemiyorum. Arada denk gelirse belki izlerim. Aklımda en son kalan, tam bir entrika deryası olan dizi kesinlikle Aşkı Memnu 😂 Son sahnesi mükemmel değil miydi? Kaçak Behlül 😏😂