Bazen arkadaş ortamında bazen de yalnızken aklına geldiğinde içini hüzün kaplatan film var mı? Bazen aklıma Yıldızlararası filmi geliyor benim. Gerek replikleri ile, gerek müzikleri ile kalbimde yara açtıran bir film valla. En can alıcı sahne görselini ağlayarak bırakıyorum şu an.. 🦁
Çizgili Pijamalı Çocuk ve kesinlikle Yıldızlararası filmi. İkisinde ağlamıştım. Zaten çok sulu gözüm, hemen dökülür yaşlar 🥹 Çizgili Pijamalı Çocuk ayrıca güzeldi bence. Bir savaşın yol açtığı saçma sapan bir düzen. Yetişkinler için hadi neyse diyorsun ama çocuklar keşke hiç üzülmese ❤️
Cok film izledim hepte anlamli filmler çöl çiçeği , kizlar bagirmaz vs ama kefernahum diye film izledim hayretle ve cok uzulerek fakir bi bolgenin kucuk bi cocugu vardi anne babasi bir suru cocuk yapmis hepsini calistiriyordu kucuk kiz kardesini buyuk bi adama para karsiligi verdiler cocuk o adami bicaklayip hapse girdi ve hakime ailemden beni bu dunyaya getirdikleri icin sikayetciyim dedi ve bida cocuk yapmasinlar aclik sefalet ve hakarete maruz kaliyoruz falan demisti anlatmakla olmaz cok etkileyiciydi
Ben duygusal filmlerden ziyade sevdiğim film ve dizileri hatırlayınca duygulanıyorum. Mesela en sevdiğim dizilerden biri How I Met Your Mother ve ondan bahsederken gözlerimin dolduğu oldu.
Benim aklıma direkt olarak çizgili pijamalı çocuk filmi geliyor. Hem konu olarak hem de işleyiş olarak gerçekten çok ama çok derin duygular uyandıran bir film. Bunun dışında sahne olarak ise Kasımda aşk başkadır filminin final sahnesi beni duygulandirmıştır.
Elbette var hocam. interstellar filmine iyi değinmişsiniz baya buruktu benim için bu sahne. Bir de film olarak şuanlık wolwerine geliyor aklıma en sevdiğim xmen karakteriydi. Son filminde harbi ağlayacaktım. Dizilerde ise ilk hüzünlendiren ragnarın ölümüydü . Baya alışmıştım ragnara.
-Ghajini -Me before you -Çizgili pijamalı çocuk -Kaulraesik -A moment to remember -The beauty inside -Only you -Daisy -Black -Barfi Hepsi hüngür hüngür ağlatan filmlerdi, bunlar sadece aklıma gelen kısmı.
Evet filmin başında küçük kızı. Valla ilk defa sıkılan birini görüyorum. Zevkler ve renkler tartışılmaz zaten ancak bu film harika bir yapım tavsiye ederim biraz sabredin dram, bilim kurgu türü duygusu çok yüksek.
Heh işte filmi kapatırsan böyle nasıllar başlar. Adam filmin sonuna kadar böyle. Hatta sana kötülük olsun diye spoiler vericem. Uzayda 1 sn dünyada 6 yıla denk geliyor diye bir durum vardı ondan adam yaşlanmıyor. Dünyaya geri döndüğünde kızı yaklaşık 90 yaşında adam ise halen aynı. Kızı ölüyor, adam da tekrar yaşam olan başka gezegene gidiyor.
Unutursam fısılda’da ihanete uğrayan abla gelince sürekli gözlerim doluyor ağlıyorum... bu filmi izledikten bir yıl sonra aynısını yaşayacağım aklıma bile gelmezdi. halen bile gözlerim doluyor.