Film saatim geldi, var mı şöyle şu filmi kesin izlemelisin deyip önerisi olan?
Selamlar,
Benimde severek ve keyifle izlediğim birçok film var. Bunlardan senin için güzel bir liste yapayım. Eminim ki aralarında hoşuna gidecek şeyler bulabilirsin. Listemi incele ve kafana en çok hangisi yatarsa onunla başla. Şimdiden keyifli seyirler diliyorum.
the fountain :Yönetmenliğini darren aronofsky 'nin yaptığı başrollerini hugh jackman ve rachel weisz 'in paylaştığı tarih, din, bilimkurgu ve fantastik öğeleri harmanlayan 2006 yapımı amerikan romantik drama filmi.
Mirage :Oriol paulo'nun yazıp yönettiği ve Adriana ugarte' nin başrol oynadığı 2018 gizem-dram filmi.
Papillon : Michael noer tarafından yönetilen 2017 biyografik bir dram filmi.
Psycho (sapık), Alfred hitchcock tarafından çekilen, senaryosu Joseph stefano tarafından psikozlu bir katili hakkında yazılan 1960 tarihli korku ve gerilim filmi.
Five Feet Apart : Justin baldoni tarafından yönetilen, Mikki daughtry ve Tobias ıaconis tarafından yazılan 2019 amerikan romantik drama filmi.
Bunlardan sec begen al.. hepsı benım klasıklerımden harıka fılmlerdır
Börü. Ama önce 6 bölümlük olan dizisini sonra filmini izlemeni tavsiye ederim.
Önce filminide izleyebilirsin ama biraz anlama sıkıntıları çekebilirsin.
Dünya Tersine Dönse
Alacakaranlık
Sessiz Kalma
börüyü ben sevemedim ya. diğer önerdiklerinden sessiz kalma filmini listeye ekledim izleyeceğim, teşekürler :)
Cevap
1Cevap
"The Shape of Water" ı çok beğenmiştim. Oscar ödüllü bir film. İzlemediysen öneririm 🥳
Gör beni izle
gör beni film mi :)
Evet
Gör beni diye armağan çağlayanın youtube video listesi var o çıktı şaşırdım ondan sordum :D Şimdi Gel De Gör Beni diye bir film var o sanırım :)
Ingilizce yaz belki cikar
Pardon adı benim için gör müş
ne tür seviyorsun
farketmez farklı fikirlere açığım seni etkileyen en iyi film nedir?
çok film var genelde gerilim-korku izlerim 1922 , hayvan mezarlığı, cinnet izleyebilirsin tarifilmlerini de seviyorum hitleri anlatan çöküş veya shindlerin listesi de olabilir daha masum bişey istiyorsan da interstellar , inception, revenant falan olabilir çok var aslında bi tür söyleseydin direk ordan önerirdim
aksiyon, macera, komedi, gerilim, savaş, fantastik gibi türler iyidir :) korku felan sarmıyor pek çünkü korkmuyorum bir de film yavaş ilerliyor sıkabiliyor insanı :) Görünmeyen misafir tarzı filmler de güzel mesela.
son 3 önerdiğimin fragmanına bakabilirsin
teşekürler izledim onları :)
no way home u izledin mi
evet :)
the platform?
evet izledim maalesef ki :(
shutter island? eski filmleri severmisin
zindan adasını izlemedim izleyim :) olur eski filmlerde güzel oluyor ama çok eski tercihim değildir :)
zindan adası izleyebilirsin psikolojik gerilim ve düşündürücü
aldım listeye, izleyeceğim. farklı film aklına gelirse yaz muhakkak :)
oho çok var ama sana hitap etmeyebilirler farklı filmler izliyorum
farklı film önerileri iyi geliyor bana. ben bazen rastgele giriyorum sitede ne varsa onu izliyorum. tabi kaçırdıklarım oluyor onları öğrenmek içinde soruyorum :)
Rec 1
Teksas katliamı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?