Diziler & Filmler Normal sitelerde dizi indirmek ücretli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Normal sitelerde dizi indirmek ücretli mi? Güncellemeler+1 yıl Gncl Normal sitelerde dizi indirmek ücretli mi? Cevapla Dizi Soruları Site Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Richie_richh Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Herhangi bir siteden dizi indirebiliyorsanız ücretsiz demektir. Herhangi bir şeyi indirmek ücretli olsaydı öyle kafanıza göre indiremezsiniz önce sizden ücretini ödemenizi talep ederler. 1 1 Yorumla Richie_richh +1 yıl Bu arada hangi siteden dizi indiriyorsunuz ben de indireyim eğer yabancı dizi sitesiyse Yorumla
Kemalistbirisi016 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ücretli değil bedava 1 5 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah öyledir ya sabahtan beri kaç bölüm indirdim çünkü :D Yorumla Soran +1 yıl Eminsin değil mi? bedava yani Yorumla Kemalistbirisi016 +1 yıl Bedava kanka kasma relax Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Kemalistbirisi016 +1 yıl Rica ederim😇 Yorumla
gece_gibi_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sitelerde hep ücretli diye biliyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değildir inşallah ya sabahtan beri kaç bölüm indirdim :D Ayrıca ücretli olsa bir uyarı çıkar diye düşünüyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Herhangi bir siteden dizi indirebiliyorsanız ücretsiz demektir. Herhangi bir şeyi indirmek ücretli olsaydı öyle kafanıza göre indiremezsiniz önce sizden ücretini ödemenizi talep ederler.
Bu arada hangi siteden dizi indiriyorsunuz ben de indireyim eğer yabancı dizi sitesiyse
Ücretli değil bedava
İnşallah öyledir ya sabahtan beri kaç bölüm indirdim çünkü :D
Eminsin değil mi? bedava yani
Bedava kanka kasma relax
Teşekkürler
Rica ederim😇
Sitelerde hep ücretli diye biliyorum
Değildir inşallah ya sabahtan beri kaç bölüm indirdim :D Ayrıca ücretli olsa bir uyarı çıkar diye düşünüyorum