Evet, bu diziyi iki kere baştan sona izleyip bitirdim. Yine de üçüncüye başlasam mı diye arada şeytan dürtüyor açıkçası.. Birincisi daha önce hiçbir yerli dizinin girmeye cesaret edemediği bir alana girdiler. Mafyayı olabildiğince gerçekçi şekilde anlatmaya çalıştılar.. İkincisi oyuncu kadrosu gerçekten çok iyiydi ve sanki her oyuncu, o dizide oynadığı rolü oynamak için yaratılmış gibiydi. Oyuncularının çoğu tanınmış ve tiyatro kökenli oyunculardı. Kendine has esprileri, hayatımızda yer eden replikleri ve izledikçe hem güldüren hem de düşündüren gerçeküstü karakterleri ile Kurtlar Vadisi gerçek bir efsaneydi. Hala da öyle..
aynı şeyleri ısıtıp vermeleri nedense insanların hoşuna gidiyor ilk vakitleri de sevmezdim bu vahşet dolu diziyi. Bana göre silah olan her dizi çöp. bilenler bilir yıllar önce Perihan Abla dizisi vardı ne güzeldi. Şimdi her yer vahşet. sonra sokaklarda millet birbirini deşer olmuş tabii hayat şartları da var buda etkiliyor insanları. Daha çok yazardım da KS kilitlenir.
Eski diziler çok özeldi çünkü. Mesela Aşk-ı memnu, yaprak dökümü, öyle bir geçer zaman ki vs gibi diziler her kanalda en az 1 kere yayınlanmıştır.10-15 kere başladıklarını biliyorum.2000-2010 yılları arasındaki diziler çok güzeldi.
İlk ufak ufak sahnelerini gördüğümde bu ne demiştim izlenir mi falan fhemen kapattırıyordum kim açarsa daha sonra birinin ısrarıyla birinci bölümü izledim ve o gün başladı 11 ay boyunca izledim 397 bölüm nasıl bıkmadım diyorum hayret ediyorum bunun tek bir açıklaması Var oda Müzik entrika merak ve sürükleyici sahneleri ❥