vartoli sadettin abimle veya tabi ama şimdi cumali abimle yamaç abimi de seçmemek olmaz çukura iyi ki de bitti diyenlere de tek diyeceğim siz kendinizi yok silah yok kavga bunlar iğrenç ben medeniyim avuntusuyla kandırmaya devam edin de şu da biline, gerçek hayat dediğiniz sizin o güvenlikli sitelerinizde janjanlı kafelerinizde, bi monta binlerce tl kaptırılan, neskafesi 45 50 tl olupta bakkaldan 1,5 tl ye aldığım neskafenin çeyreği kadar bile lezzetli olmayan sırf üstünde ki iğrenç kremayla kalp resmi var diye o kadar tutan yerlerde değil, hayat dediğin sokaklarda geçer ve sokaklarda maalesef her zaman güvenli değil yeri geliyo kavga ediyosun, dayak atıyosun veya yiyosun, yeri geliyo silah bıçak çekmen gerekebiliyo, şu lafı unutmayın ''evcil kaplanlarınızı bir gece sokak köpekleri parçalar''
napayım arkadaş bazı sosyetik, medeni ve modernsel arkadaşlar kendilerini bişey sanıp koskoca 4 yıllık projeye, oyuncuların ve set ekibinin emeğine ve dizinin sevenelrine saygısızlık ediyolar onların öğk dediği dizi reyting rekoru kırmış dizi bunlar anca g*tünü yiyim ayağı yapsın, ben de gelemiyom böyle küstahlıklara sevmiyosan sevmiyorum de geç artislik yapma milletin emeğine, izleyicilerin de gönlünüverdiği projeye saygısızlık etme ayar oluyorum öylelerine.
Evet böyle dizilerden nefret ediyorum işte ne biliyim eşkiya dünyaya hükümdar olmaz içerde çukur böyle değişik değişik diziler var kavga içerikli içinde silah patlayan bir dizi gördüğüm zaman siliyorum djdjjdjd Heleki bu diziye ayrıca kıl oluyorum zaten iyi ki de bitti