Yunan mitolojisinin en ikonik ve ciddi karakteri Ares icinde bir film gelirmi gelirse çok süper olurdu

Marvel genel anlamda iyi filmler ve diziler çekse de maalesef Thor, Odin gibi karakterlerin hikayelerini, güçlerini vasat işlediler ve karakterleri adeta şaklaban gibi fazla komik işlediler.
Ares gibi bir savaş tanrısının ciddi işlenmesi gerekir ancak Marvelin o karakterin hakkını verebileceğini sanmıyorum.
Ares için bir film yapacaklarını düşünmüyorum açıkçası filmleri genelde ana evren için yapıyorlar Thor Love And Thunder’da daha çok Mighty Thor yani Lady Thor’a değinecekler gelirse onun için bir film gelir
Evet bende sevmiyorum yani her karakterin nerdeyse bir kadın karakteri var bana saçma geliyor kendine has kadın karakterler daha iyi Black Widow ve Scarlett Witch gibi
Şöyle büyük ihtimal bu Jane Foster bizim Jane Foster olmayabilir Multiverse of Madness’tan sonra paralel evren konuları işleneceği için ordan gelen layık bir Jane Foster gelmiş olabilir ama çizgi romanda ana evrendeki Jane Foster kansere yakalanıyordu iyileşmesi için layık falan oluyordu o tarz bir şeyde olabilir
Doğru bizim evrendeki olabilir. Olymposta Zeus ve Herkül üstünden giderler diye düşünüyorum çünkü diğer tanrıları ölmüş olarak görebiliriz
Fragmanda farkındaysan böyle karlı bir yere gidiyorlar orada ölü bir canavar var mesela o canavarda tanrılardan biriymiş ve thor’un yüz ifadesi şaşkındı o yüzden bi kaç tanrıyı ölü olarak görebiliriz demiştim ayrıca dediğim sahne direkt bahsettiğim çizgi romandan alıntı bir sahne
Galactusu daha çok fantastik dörlüden sonra Thanos gibi yavaş yavaş işlerler diye düşünüyorum
Evet adını tam bilmiyorum ama god of war’dakine benziyor baya umarım kratos falanda gelir
Shang Chi’yi izleyemedim ama o sahneyi biliyorum No way home’da Wong’un yüce büyücü yerine geçtiğini öğrenmiştik büyük ihtimal Ten Rings için görevlendirilmiş olabilir bir filmle mutlaka bağlantılı olacaktır
evet onunla bağlantılı olabilir
Cevap
3Cevap
Güzel olurdu
God of Warda ki Ares değil mi
God of War filmi gelse tadından yenmez
Onu yaparsa DC yapar, Ares DC'de daha fazla ön planda olan bir karakter çünkü.
Ama sanmıyorum Marvel veya Dc'den Ares filmi geleceğini.
thor iskandinav yalnız
yok izlemedim teaseri.
Thor filmi ile ( teaseri ) ile yazsan sorun kalmayacakda.
hangi sahne bi link versene bakem mrk ettim
ben onu flash sandım iyimi :D
zeus değil çakma zeus dalgası yapmışlar bence adamın tipi zeus auygun değil
Tam ablayamadm ya hizli ve ne oldugu belli olmayan bisey filmi izlemeden amlayamam sanirim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar