Merhabalar Herkese🎥🍿 Bu filmi mutlaka duymuşsunuzdur. Bilmeyenler için anlatayım. Yıllardır birbirini tanıyan ve çiftlerden oluşan arkadaş grubu bir yemekte toplanıyor. Aralarından birinin fikriyle herkes gece boyunca telefonlarını masaya bırakıyor ve gelen tüm mesajları sesli okuyor, aramaları hoparlörlere alıyor.
Ben filmi henüz yeni izliyorum. Siz böyle bir oyun oynayacak kadar kendinize güveniyor musunuz?
Cebimdeki Yabancı filmindeki gibi bir telefon oyununu oynamaya cesaret edebilir miydiniz?
Ben de çok rahat oynarım zaten bana çok mesaj gelen bir insan değilim öyle aman aman arayanda olmaz. Grup içindeki en rahat insan ben olabilirim. Hatta öteki arkadaşlar inadına bu oyunu zevkli oynarım.
Yani bir çok şeye cesaretim olabilir ama buna olamaz herhalde çünkü insanların zihniyetine göre telefon konuşmaları mesajlar farklı yerlere çekilebilir ve değişebilir o yüzden böyle bir şey istemezdim sanırım
Italyan filminden uyarlama. Orjinali Italyan. Italyan olanını izledim de Türk filmini izlemedim. Aslında sırlar sayesinde yasıyormuşuz yoksa hepimiz ölürmüşüz. Ama bende ihanet olmaz cok şükür.
Evet cesaret edebilirdim. Telefonuma mesaj gelmez çünkü 😄 Gelenler de muhtemelen whatsap grupları olur onları da rahatça okuyabilirim yani. Sıkıntı olmazdı.