Kötü karakter rolünü başarı bir şekilde icra etmiş rolünü hakkıyla yerine getirmiş ise, o bir gerçek sanatçı, oyuncu bir kahramandır gözümde. Yüz ve micazı kötü karaktere uygun ise, ve hep bu yönde flim teklifleri alıyorsa kötü karakter onun kaderi olmuş demektir.
Karakterin, kötülükten beslendiği duygular çok önem arz ediyor. "Kötülük yapıyorum ama bir nedeni var" alt metnini bize gösteren "kötü" karaktere sempati duyar ve ona hak veririz. Ama sırf kötülük yapmak için kötü olan bazı film karakterlerinden de nefret ederiz. Çünkü; film bize onun sadrce kötü olduğunu gösterir-ki; bu filmler, ımdb puanı olarak çok düşük seviyededirler.
The wamires diaries dizisinde ki kötü karakterler gibi olursa ilgimi çekebilir. Klaus aşkı için tüm kötülüklerden vazgeçen bir melezdi. <3 - Yoksa kibirli insanları hiç sevmem. Genelde zaten tüm kötü karakterlerde hep kibir ve öfke vardır. Bunlar bana zıt olan şeylerdir. <3 :) - Kibirsiz bir dünya istiyorum. #TauredKraliçesi <3
Nasıl biri olduğuna bağlı ama genelde nefret eden taraf oluyorum. Sempati duyduklarım da oluyor tabii ki. Mesela fotoğraftaki Draco Malfoy gibi. Gerçi bana kalırsa Draco, kötü bir karakter değildi sadece yanlış yönlendirilmişti ve baskı altındaydı😅
Hayır nefret beslemem kötü karakter sonuçta gerçek değil ama bazen insanlar kendini kaptırıyor hatta bu dizilerde çok oluyor oyuncular insanlar linç edenler bile var
Ben de snape hayranıyım hatta harry potter'ın babasından nefret ederim. Sebebi ise snape ve potter'ın öğrencilik yıllarında snape sürekli kötü ve aşağılayıcı hareketlerde bulunmasıdır