tabiki kurgu gecen haftalarda evrimin potada oldugu hafta acun aycan giti diye bu hafta eleme olmicka dedi (evrim gitmisti) sonraki haftalardw ayni haftada elif ile baska birisi gitti o zamanda eleme olmamasi lazimdi bu yil ful kurgu gul evrimin smsi yok ama uste kurgy
Cok acik belli degil mi konusulan olaylar dahi sadece gundem yapilmak icin bu sayede bi suru insan oy aticak ve para kazanicak peki burdan insanlarin kazanci ne hicbirsey surekli izlenmeyi yuksek tutacak olaylar yasatiyolar ve oyunlar her ne sanssa gece belli bir saate gelince bitiyor o vakit gelince hicmi ihtimal yok yani 1 yarismacinin daha fazla yarismasina zamanina kadar bile ayarlanmis bi oyun hepsi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
haberlerankara.com/.../survivor-yarismasinin-kurgu-oldugunu-atakan-ortaya-cikardi-araya-dev-firma-girdi-ortalik-karisti-meger-atakanin-o-hamlesi
🖒
tabiki kurgu gecen haftalarda evrimin potada oldugu hafta acun aycan giti diye bu hafta eleme olmicka dedi (evrim gitmisti)
sonraki haftalardw ayni haftada elif ile baska birisi gitti o zamanda eleme olmamasi lazimdi bu yil ful kurgu gul evrimin smsi yok ama uste kurgy
bu gerçekten soru mu? Tabiki kurgu TV de gördüğünüz ne kurgu değil ki?
+1
Diildir umarım kavga izlemesi zevkli
Evet ama tamamen insanlarin vakitlerini bos yere kullanmasi icin yapilan bi oyunmus gibi geliyor bana
Farkındalık dedigin...
düşünmüyorum öyle zaten
Bencede
Evet zaten izlemiyorum ki hiç :D
Umrumda değil / İzlemiyorum
Seçeneği olmalıydı
Unutmusum sjsjs
Neyse sağlık olsun :)
Hayır değil
Gittin mi😂
Gitmem gerekmiyor
İki tane asparagas gazete haberiyle kurgu olduğuna kendini inandırabilmen çok saçma
Haberlerden once kendu fikrim ve gorusumde var ve ben kurgu oldugunu dusunuyorum herkesin ozgud dusuncesi 😊
Peki nerden anladın kurgu olduğunu biraz anlatır mısın
Cok acik belli degil mi konusulan olaylar dahi sadece gundem yapilmak icin bu sayede bi suru insan oy aticak ve para kazanicak peki burdan insanlarin kazanci ne hicbirsey surekli izlenmeyi yuksek tutacak olaylar yasatiyolar ve oyunlar her ne sanssa gece belli bir saate gelince bitiyor o vakit gelince hicmi ihtimal yok yani 1 yarismacinin daha fazla yarismasina zamanina kadar bile ayarlanmis bi oyun hepsi
Gece vakti nasıl yarışcan gündüz vakti o kadar sakatlık oluyor gece vakti neler olur neler bunu düşünemiyo musun
Hayir okadarda degil
Öyle zaten