Diziler & Filmler Uysallar dizisini beğendiniz mi? yalnız_banker Takip Et Xper 7 Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sanatsal kaliteli dizi sever misiniz? Onur Saylak ve Hakan Günay imzalı bir Netflix dizisi olan uysallar ı beğendiniz mi? Ben 9/10 veriyorum. İkinci sezonu sabırsızlıkla bekliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Uysallar dizisini beğendiniz mi? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Netflix Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
atınıgezdirenkovboy Takip Et Xper 5 Yaş: 112 +1 yıl İzledim, Hakan Günday varsa bir işte başka yorum bırakmıyor bende 1 0 Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl İzlemedim uzun bir dönem de izlemeyi düşünmüyorum :( Gündemden düşsün bakarız :( 1 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Beğendim, mükemmel diyemem ama gayet başarılıydı. 1 0 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 444 cevap paylaştı. Bir bölüm izleyebildim maalesef 1 1 Yorumla yalnız_banker +1 yıl ilerleyen bölümlerde kalitesi ortaya çıkıyor Yorumla
En İyi Cevaplar