Diziler & Filmler Turkanime. tv ye kayıt/üye olmak ücretli mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sorum zaten yukarıda acil cevap verirseniz çok sevinirim Güncellemeler+1 yıl Cidden üye ya da kayıt olan kişiler cevap versin lütfen Turkanime. tv ye kayıt/üye olmak ücretli mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Anime sitelerinena manga sitelerine genelde ucret istemezlerBagis atarsan o ayri ona hayir demezlerTurk animede de kayitli olunca ucret yokAnime seven dostumun baska sorusu var mi :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl evet var :D kayıt oldum fakat aktivasyon kodu gelmiyor başka bir zaman da gelebilir mi? şimdiden teşekkür ederim Yorumla Kanekii +1 yıl 24 saat bekle ve verdigin adresin dogru olup olmadigin bak ve de kod gelen kutusuna degil baska kutuyada dusebilir oralarada bak :) Yorumla Soran +1 yıl tamam çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun :) Yorumla Kanekii +1 yıl Ne demek rica ederim :)Istersen ekle arada yazarsin konusuruz anime manga manhwa weebtoon ne olursa :) Yorumla
taytayko7 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Başkası da hayır yazmış hanginize inanayım🥲 Yorumla taytayko7 +1 yıl Dene ve gör Yorumla
Tarikdmrl Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl Değil tabi ki 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Diğer kişide evet yazmış🥲 Yorumla Tarikdmrl +1 yıl Ücretsiz abla ben kayıtlıyım Yorumla Tarikdmrl +1 yıl Az öbce emin olmak için tekrar kayıt oldum ve hiç bir şey istemedi Yorumla Soran +1 yıl Peki çok teşekkür ederim o zaman :D Yorumla Tarikdmrl +1 yıl rica ederim iyi seyirler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Anime sitelerinena manga sitelerine genelde ucret istemezler
Bagis atarsan o ayri ona hayir demezler
Turk animede de kayitli olunca ucret yok
Anime seven dostumun baska sorusu var mi :)
evet var :D kayıt oldum fakat aktivasyon kodu gelmiyor başka bir zaman da gelebilir mi? şimdiden teşekkür ederim
24 saat bekle ve verdigin adresin dogru olup olmadigin bak ve de kod gelen kutusuna degil baska kutuyada dusebilir oralarada bak :)
tamam çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun :)
Ne demek rica ederim :)
Istersen ekle arada yazarsin konusuruz anime manga manhwa weebtoon ne olursa :)
Evet
Başkası da hayır yazmış hanginize inanayım🥲
Dene ve gör
Değil tabi ki
Diğer kişide evet yazmış🥲
Ücretsiz abla ben kayıtlıyım
Az öbce emin olmak için tekrar kayıt oldum ve hiç bir şey istemedi
Peki çok teşekkür ederim o zaman :D
rica ederim iyi seyirler