Diziler & Filmler Hayatınızı çekseler film olur mu? Deyaza Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor "Hayatımı çekseler dizi film olur!" diyenlerden misiniz yoksa "Herkes gibi yaşıyoruz işte" diyenlerden mi?Peki ya hayatınızı konu alan filmin türü ne olurdu?Kızlar Bir Adım Öne Hayatınızı çekseler film olur mu? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. The MatrixTrumun ShowJokergibi dram filmleri olur 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sadakatsiz 2 olurdu herhalde İhanet intikam her şey olurdu içinde bende Asya olan karakter olurdum net ve kararlı ve hırslı ❥ 1 2 Yorumla Deyaza +1 yıl Var mı gerçekten öyle hayatlar ya😂😂😂 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Hahahhs var var olmazmı 😂 Yorumla
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayatım film olsa, filmin yarısında sıkılır çıkarım 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Olur olur. Ozellikle 2004 - 2017 arasi yemin ederim yer yusunde film üzerine ne kadr ödül varsa hepsine birinci siradan aday olur. 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Yalnız benim filmimi çekseler.. diyecekleri şu olur vay bee adam neler neler yaşamış 0 1 Yorumla Deyaza +1 yıl Kesinlikle ben de kendim için aynısını düşünüyorum. Arada yaşadıklarımdan motive oluyorum😂 Yorumla
Teo6099 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hemde nasil olur sjjdjdjshsj. Bazen Hayatimda ki insanlar diyorki Kitap/Film yazarsan bizi unutma. 0 0 Yorumla
CemalEmreSehirli Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Evet trajedi türünde en bohem hayat oscarı bile alır 0 0 Yorumla
mars_1 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Dizi film belki olmaz ama Esra Erol üç bölüm malzeme çıkar 😃 1 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Olmaz benimki daha çok evde geçiyor sjsksjsk 😂😂 1 0 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Olur net olur hem de gise rekorlari kirar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
The Matrix
Trumun Show
Joker
gibi dram filmleri olur
Sadakatsiz 2 olurdu herhalde
İhanet intikam her şey olurdu içinde bende
Asya olan karakter olurdum net ve kararlı ve hırslı ❥
Var mı gerçekten öyle hayatlar ya😂😂😂
Hahahhs var var olmazmı 😂
Hayatım film olsa, filmin yarısında sıkılır çıkarım
Olur olur. Ozellikle 2004 - 2017 arasi yemin ederim yer yusunde film üzerine ne kadr ödül varsa hepsine birinci siradan aday olur.
Yalnız benim filmimi çekseler.. diyecekleri şu olur vay bee adam neler neler yaşamış
Kesinlikle ben de kendim için aynısını düşünüyorum. Arada yaşadıklarımdan motive oluyorum😂
Hemde nasil olur sjjdjdjshsj. Bazen Hayatimda ki insanlar diyorki Kitap/Film yazarsan bizi unutma.
Evet trajedi türünde en bohem hayat oscarı bile alır
Dizi film belki olmaz ama Esra Erol üç bölüm malzeme çıkar 😃
Olmaz benimki daha çok evde geçiyor sjsksjsk 😂😂
Olur net olur hem de gise rekorlari kirar
Evet dram olurdu
Ağır dram olur
Gise bile kirar
Evet
10 sezon hemde
Olurdu cidden