Selam KS ahalisi! Siz de benim gibi aksiyonu bol filmleri seviyorsanız bu soru tam size göre. Aksiyon filmi denince akla hep belli isimler gelir: Jackie Chan, Jason Statham, Angelina Jolie.. Peki ya izlerken o hareketli sahnelerin içinde kendinizi hayal eder misiniz? Vay bee adam/kadın ne güzel ordan oraya uçup kaçıyor, keşke ben de böyle olabilseydim der misiniz?Aksiyon filmlerini izlerken kendinizi başrolün yerine koyar mısınız?
Film esnasında olmasa da sonra rüyamda o dünyanın içinde olduğum olmuştur. Binalardan atlayıp, katillerden kaçtığım zamanlar, rüyalarımda aksiyon ya da fantastik filmler çekme konusunda oldukça iyiyim.
Her şeyin hayalini kurduğum gibi, aksiyon dolu filmler izlerken de kesinlikle hayal kurmadan duramam. Özellikle Jackie Chan filmleri hep bir yaşamak istediğim senaryolar üzerine kurulu çekilmiştir, korkusuz ve bir o kadar da cesur olan bu baş karakter her zaman hayallerimdeki beni canlandırıyor adeta. d Bence çoğu kişi bu temalı filmler izlerken içindeki adrenalin duygusuna hakim olamıyordur. İster istemez o, koltuktan havalanma olayını yaşıyordur. İnkar etmeyelim lütfen 😅 (Yalnız hissetmek istemiyorum bu konuda wğskwjwkjswşd)
İzlediği film, dizi ve kitaptlardan etkilenen ve onu hisseden biri olarak aksiyon filmi izlerken işlenen olaya bir an yönelim gösteririm ve etkisinde kalırım ip Man, 007, kingsman... bunları etkisinde kaldığım dönemler vardı 😄🤭