sinema bölümü okuyorum sıkıcı birçok filmi zorla da olsa izlettirdiler alışkın olmam lazım dayanırım herhalde. geri bildirim yapmazsam telef olmuşumdur 112 yi ararsınız
ben çabuk sıkılan biriyim ama o filmi 2 kez izleme tenezzülünde bile bulundum. uzun ve sakin bir film olmasına rağmen. bilmiyorum beni derinden yaraladı ve ağlattı. oyuncular hala aklimda. o cocuk o baba. o anne. simdi bile gözlerim doldu yaa. o çocuğun şortu, ince bacakları dizleri, oyun oynayışı masumluğu o babanın baba gibi baba oluşu ve savaşların güzel şeyleri öldürmesi... insanlarin ırkçı olusu ve bu yonde insan ayırmalari ah be.
Posmodern anlatıyı çok seviyorum zaman mekan ve karakter çatışmalarının olduğu ama sade bilim kurgu filmleri değil örnek vermek gerekirse donnie darko ya da fight clup gibi eleştirel parodi de olabilir
Daha nasıl anlatayım örnek te verdim işte fight clup tarzında eleştirel parodi ya da postmodern anlatı şeklini seviyorum alternatif zaman temalı filmler.
romantik ve dram türü olarak geçiyor. içinde aksiyon da var ama genel olarak dram ve yaşam mücadelesi tarzında bir film izledikten sonra etkisinden çıkamayacağınız uzun süre düşüneceğiniz film