Diziler & Filmler En çok etkilendiğiniz film? zehraaaabzk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dram daha çok seviyorum ama diğer türlerde olur aklınızdan çıkmayan çok etkilediğiniz filmler var mı izleyeceğim En çok etkilendiğiniz film? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl En son cebimdeki yabancı diye bir film izledim tavsiye ederim. 1 1 Yorumla zehraaaabzk +1 yıl not ediyorum Yorumla
Leicester Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Umudunı kaybetme.Piyanist.Başka aklıma gelmiyor ama çok vardı ya etki altında kaldığım böyle bir anda gelmiyor akla 1 0 Yorumla
Burcu544 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl İnto the wildYeni hayat12 kızgın adamPatch AdamsUmudunu kaybetme 2 0 Yorumla
Pixar034 Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl En etkileyici filmler arasında Sınav ( Exam ) 2009 yılına ait filmi var benim tercihlerim arasında 1 0 Yorumla
Meftunys Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl Hint filmi sevginin gücü beni çok etkilemişti Kore filmi hatırlanacak bir anı 1 0 Yorumla
Tiger271 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl InceptionEsaretin BedeliInterstellarAklıma gelenler bunlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yeni hayat güzeldi. Senin en çok etkilendiğin ne aşkım🤩 0 10 Yorumla zehraaaabzk +1 yıl the notebook Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar güzel ben onu biliyorum🤩 siteye ilk defa mı geldin Yorumla zehraaaabzk +1 yıl 5 6 gün oldu ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sana yazacaktım da çekindim ahhad Yorumla zehraaaabzk +1 yıl neden ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Utanıyorum senden ahahd Yorumla zehraaaabzk +1 yıl kskskssksk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazsam mı ahahhad Yorumla zehraaaabzk +1 yıl yaz tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kutun kapalı o yüzden istek attım😌 Yorumla
taytayko7 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Ulan ne abartmışlar filmi 0 2 Yorumla zehraaaabzk +1 yıl efendim Yorumla taytayko7 +1 yıl Filmi çok abartmislar Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Bu filmin konusunu biliyorum ama izlemedim 0 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Etki altında kaldığım film olmuyor ya 0 0 Yorumla
Merhabacanlarr Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bergen 0 6 Yorumla zehraaaabzk +1 yıl izledim abartılacak kadar değildi Yorumla Merhabacanlarr +1 yıl Valla ben duygulandim bayağı Yorumla zehraaaabzk +1 yıl ben odunum biraz ondan da olabilir ksssksksk Yorumla Merhabacanlarr +1 yıl Bir soru sormak istiyorum hangi takimlisin Yorumla zehraaaabzk +1 yıl BJK Yorumla Merhabacanlarr +1 yıl 🖤🦅🖤🦅fb bjk kardestir💙💛💙💛💙 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
En son cebimdeki yabancı diye bir film izledim tavsiye ederim.
not ediyorum
Umudunı kaybetme.
Piyanist.
Başka aklıma gelmiyor ama çok vardı ya etki altında kaldığım böyle bir anda gelmiyor akla
İnto the wild
Yeni hayat
12 kızgın adam
Patch Adams
Umudunu kaybetme
En etkileyici filmler arasında Sınav ( Exam ) 2009 yılına ait filmi var benim tercihlerim arasında
Hint filmi sevginin gücü beni çok etkilemişti
Kore filmi hatırlanacak bir anı
Inception
Esaretin Bedeli
Interstellar
Aklıma gelenler bunlar
Yeni hayat güzeldi. Senin en çok etkilendiğin ne aşkım🤩
the notebook
Ne kadar güzel ben onu biliyorum🤩 siteye ilk defa mı geldin
5 6 gün oldu ya
Ben sana yazacaktım da çekindim ahhad
neden ki