Ortak zevkler çok önemli bence ama çözülemeyecek bir konu değil bana göre.

Onu bunu bilmemde dün akşam bi dizi önerdi sevgilim bayıldım🥰 çok tuhaf ama çok güzeldi 100 kere izlerim galiba tekrar o derece güzel🌹
Teşekkürler güzelim❤️🔥
Beğenmeyebilir. Herkesin zevki bir değildir ve olamaz da. Ruh ikizi olalım dedik diye de her yönden zevklerimizin uyuşması gerekmiyor bence. Başka bir yönden ortak nokta yakalarız olur biter. Sırf film/dizi zevkimiz uyuşmuyor diye ilişkimi bitirmem.
Yoo neden ayrılayım. Demek ki dizi ve film zevklerimiz farklıymış derim hepsi o kadar. Ayrıca farklılıklar zenginliktir. Hoşuma bile gidebilir..
Cevap
22Cevap
Ayrılmam onsuz izlerim. O da kendi istediğini izler. İlişkilerde ortak özellikler çok önemli fakat zevkler ve renkler tartışılmaz.
Bu kadar basit bir şeyden dolayı ayrılmak saçma. ama zaten sevgilimse zevklerimiz uyuyordur
Nasıl beğenmez yaa. Bacaklarını ayıririm onun.. 🔥😏
Bence de sorun olmamalı. Bunlardan daha önemli şeyler var üstelik farklı şeyler daha çekici olabiliyor benim açımdan.
beğenmeye bilir bunlar basit konular bu yüzden ayrılmam ilişkinin çocuk oyuncağı olduğunu düşünmüyorum
What kind of question is this ya? Tabikide hayir sanki adam yönetmenliğini yaptı 😂
Sevmek zorunda değil ki; neden ayrılayım? Beni sevsin de diziyi filmi sevmese de olur.
Çok büyük sorun ayrılmazsak dünyanın sonu gelir 🤮🤮
Zevklerimizin aynı olmaması hoşuma gitmez ama ayrılmam
Eğer hiç bir şekilde bir orta noktada birleşilemiyorsa başta göz ardı edilse de sonradan sıkıntı olur
Öyle bir gerizzeekalı varsa kimseyle sevgili olmasın
Hasta misiniz kızım siz dizi yüzünden sevdigini birakmaya deger mi canını bile verecegin kisiden bı dizi yuzunden ayrilinilir mi
Çoğu kişi can verecek kadar sevmediği için bırakan olur
Hayır ayrılmam bunu tartışmam bile
yok daha neler artık 😂
Ayrılmak isteyen için güzel bahane yolu
Ayrı dünyaların insanlarıysak sevgilim olamaz.
Shsjsjjs bu sebeple ayrılan insan olur mu yaaa
Böyle saçma bir şey için ayrılık olur mu
Oldu olacak nefes aldı diye de ayrılalım
😂😂
Ayrılmam tabii ki
Saçmalık olur böyle sebep.
Ayrılmak bu kadar kolay mı 😳😄
Önerdiğim her şeye önce ön yargılı..
Hayır. Zevkler farklıdır.
Survivor izliyorsa ayrilirdim
Ayrılmam ama çatışma çıkar.
Ayrılmam