Bir ruh mu canlandırmak istersin, bir cin mi? Cin yerine iblis falan da olur kafanıza göre takılın. Ben ruh olayım herkesin içinden geçeyim. Ruhuna sağlık, Ruhsarcığım ölmemiş.. 🦁
Hangi korku karakterini canlandırmak istersin. Ruh mu, Cin mi?
Tabi ki ruh. Keşke üye olurken nickimi eskisi yapsaydım bir şeylere ekleyip. Bu tarz sorulara denk geldiğimde baya uyumlu olurdu, neyse. Ruhu seçerdim çünkü her insanda bulunan bir şey ruh. Cin ya da şeytansa iradesi zayıf belli başlı kişilere musallat olur. Ayrıca hakkında tam bilgi sahibi olmadığım bir kavram da cin. Onunla ilgili birkaç ayet olsa da bilmediğimiz çok şey var ☾
Ay hiçbirini.. :D Şu görseli, kesip atabilsek keşke.. Bu kadar korkuyor olmam bazen sinirimi bozuyor ama napayım elimde değil. Ben korku karakterinden ziyade, maşa ile koca ayıdaki Maşayı canlandırmak isterim, yıllardır da maşa hayranıyımdır. Onu alayım. Hatta şuraya bir tane görselini de koyalım.. Sorudaki görseli kafamdan silip atmak için yapmayacağım şey yok şu an.
Niye cinler içinden geçemiyor mu? Asıl insanın içinden dışından geçen onlar. Giriyor çıkıyor çarpıyor takla attırıyor tavanda gezdirtiyor. Bende o zaman Karanlıklar Prensi Lucifer olayım.
Geçen de deccal diye bi film izledim. Hani yabancı film adı olarak ilk defa duydum bi bakıyım dedim. Bakmaz olaydım ben ruhlu falan sandım psikolojik bir film çıktı.