Diziler & Filmler Aras Bulut İynemli ve Emma Watson aynı kadroda! Ne düşünüyorsunuz? bosverseneismimimm Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Aras Bulut İynemli’nin Atatürk’ü canlandıracağı Disney+ dizisinin kadrosuna Emma Watson katıldı. Dizinin müziklerini ise Hans Zimmer hazırlayacak. Aras Bulut İynemli ve Emma Watson aynı kadroda! Ne düşünüyorsunuz? Cevapla Dizi Soruları Disney Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl İzlemek çok keyifli olacak merakla bekliyorum ben de 1 0 Yorumla
MrBruceWayne Takip Et Xper 4 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Yeni bir şey çıkmadı bence Emma gelse de konuk olur. Müzik konusunda gözümde imkansız diyebilirim. 0 0 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 444 cevap paylaştı. Emma en sevdiğim ya 😇🙏 1 0 Yorumla
hatice_k_322 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bu haber gerçek mi? 1 2 Yorumla bosverseneismimimm +1 yıl Evet Yorumla hatice_k_322 +1 yıl Emma Watson'li bir projeye mi sasirsam Hans Zimmer'in dahil oluşuna mi sevinsem bilemedim Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 844 cevap paylaştı. Bundan Atatürk mü olur ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İzlemek çok keyifli olacak merakla bekliyorum ben de
Yeni bir şey çıkmadı bence Emma gelse de konuk olur. Müzik konusunda gözümde imkansız diyebilirim.
Emma en sevdiğim ya 😇🙏
Bu haber gerçek mi?
Evet
Emma Watson'li bir projeye mi sasirsam Hans Zimmer'in dahil oluşuna mi sevinsem bilemedim
güzel
Bundan Atatürk mü olur ya