Diziler ve tartışma programlarından dolayı televizyon izlemekten soğuyor musunuz?
Gerek dizilerin eskisi gibi kaliteli olmayışından gerek kafa şişiren tartışma programları gerekse mantar gibi çoğalan haber kanalları ve TV kanallarının çokluğu kısacası televizyon programlarının ve kalitesizliğinden dolayı televizyondan yüz çevirdiğiniz ve televizyona eskisi gibi rağbet etmediğiniz oluyor mu?
Bana kalırsa ben televizyona eskisi gibi itibar göstermiyorum Nedeni artık televizyon programları dizileri artık eski 90'lı ve 2000'li yıllardaki gibi kaliteli ve eğlenceli değil ve çoğusu da ahlak bozucu kimin eli kimin cebinde belli değil anlayacağınız o yüzden televizyon eskisi gibi pek izlemiyorum hoşuma giden bir şey bulursam izliyorum onun dışında akşam saat 19:00'da FOX'ta Selçuk Tepeli'yi izliyorum o kadar onun dışındaki zamanımın çoğunu internette geçiriyorum Artık televizyon eskisi gibi ilgimi çekmiyor
Gerek dizilerin eskisi gibi kaliteli olmayışından gerek kafa şişiren tartışma programları gerekse mantar gibi çoğalan haber kanalları ve TV kanallarının çokluğu kısacası televizyon programlarının ve kalitesizliğinden dolayı televizyondan yüz çevirdiğiniz ve televizyona eskisi gibi rağbet etmediğiniz oluyor mu?
Bana kalırsa ben televizyona eskisi gibi itibar göstermiyorum Nedeni artık televizyon programları dizileri artık eski 90'lı ve 2000'li yıllardaki gibi kaliteli ve eğlenceli değil ve çoğusu da ahlak bozucu kimin eli kimin cebinde belli değil anlayacağınız o yüzden televizyon eskisi gibi pek izlemiyorum hoşuma giden bir şey bulursam izliyorum onun dışında akşam saat 19:00'da FOX'ta Selçuk Tepeli'yi izliyorum o kadar onun dışındaki zamanımın çoğunu internette geçiriyorum Artık televizyon eskisi gibi ilgimi çekmiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kızlarda dizi izlemiyorum diyor bırakın yalani seçici olmadan ne halt çıksa izliyorsunuz, izlenmediği için mi hep diziler reytinglerde boş beyinler
@Salih6116 İzleyen var aşk dizileri beğeniliyor Kiralık Aşk gibi onun dışında dizi izleyen kız pek yok
@Salih6116 Yani kısacası televizyona yeni nesil gençler eskisi gibi rağbet göstermiyor Benim zamanımda (1995 doğumluyum) televizyona rağbet vardı şimdi ise televizyona rağbet azaldı Televizyona daha çok orta yaşlılar rağbet ediyor Yeni neslin gözdesi televizyon değil internet Çünkü eski nesil bizim gibi internet kullanmayı Youtube Facebook vs. kullanmayı bilmediklerinden dolayı televizyonla vakit geçiriyorlar Örneğin benim anneannem ve dedem internet kullanmayı bilmez Akıllı telefon kullanamaz ama televizyon seyredebilir Çünkü eskiden internet yoktu onların zamanında
Hiç tv izlemiyorum hiç
@irresponsibleee Zaten bende soğudum televizyondan eski tat yok artık TV'lerde
televizyonların hala piyasada olması şoku
@Isosipatra Piyasada var ama eskisi gibi televizyon kanalları rağbet görmüyor başka ülkelerde televizyonun durumu nasıl başka ülkelerde televizyon rağbet görüyor mu onu bilemem ama bizim ülkemizde eskisi gibi televizyona rağbet azaldı Çünkü televizyonda eskisi gibi eğlenceli ve işe yarar içerikler yok Daha çok haber ve mafya dizileri yani vurmalı kırmalı diziler ağırlıkta halbuki eskiden aile dizileri olurdu insanların ilgisini çekerdi şimdi ise oda yok Yani kısacası yeni nesil televizyona eskisi gibi rağbet göstermiyor daha çok orta yaşlılar daha çok rağbet gösteriyor Şimdiki yeni neslin gözdesi televizyon değil internet
Çok az izliyorum zaten